işten ayrılma sorunu

morkity-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2021
1.132
1.323
83
29
kızlar merhaba. hali hazırda bir güvenlik sistemleri satan bir yerde çalışıyorum. öyle kurumsal bi şey gelmesin aklınıza tek çalışanım. ofis işlerini, çayı kahveyi, ön muhasebeyi hatta öğlen yemeğini bile ben yapıyorum. patronum çok garip bir insan. karakterini sevmiyorum tamamen mecburiyetten burdayım. patronum çok memnun benden biliyorum çünkü her işini yapıyorum. uzun süre elemanı hiç olmamış bu zamana kadar. en uzun çalışan benmişim. şimdi bana uzaktan ama çok sık görüştüğümüz akrabamız karı koca iş teklifi yaptılar. yine ofis elemanı olarak ama şartları bir tık daha iyi ve ilerleyen zamanlarda kendimi geliştirebileceğim projelerde yer alabileceğimi söylediler. açıkçası çok sıcak bakıyorum bu işe. bu akşam kesin olarak görüşeceğiz detaylar için. sorun şu ki, şuanki patronum değişik bi insan yarın işi bırakmak istiyorum diye konuşacağım ama son bi haftamı burnumdan getirecek eminim. ergen gibi trip atacak vs vs. zaten gereksiz bi samimiyet anlayışı var. ailesiyle olan kavgaları, işle ilgili saçma sorunlarını herrrrr şeyini anlatır bana. biraz da pozcu bi insan ay anlatırken bile içim şişti. nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. bir hafta çıkış için uygun mu? benden ihbar süresi adı altında 15 gün vs çalış deme hakkı var mı? yoksa böyle bi insana son gün mü haber vermeliyim ki bunu da kendime yakıştıramıyorum. bilemedim kızlar sizce yarın mı konuşayım son 1 hafta burnumdan getirtme pahasına yoksa son gün mü haber vereyim :(

10 ay için ihbar süresi ne ise doldurmalısınız. Beğenmeseniz , mecburen çalışsanız da oradan 10 ay boyunca kazanç sağladınız. Birden yüzüstü bırakmak çirkin geliyor bana.
evet ben de öyle düşünüyorum. bir şekilde katlanılır diğer türlüsünü yakıştıramıyorum dediğiniz gibi... yine de sormak istemiştim çok teşekkür ederim :)

Ben de karı koca çalışan bir yerdeyim aile kavgalarına şahit oluyorum inşallah sizin öyle olmaz :)
kadın mimar, eşi asıl akrabam o da müteahhit genelde şantiyede oluyorlar bir de çalışacağım yer 2 katlı ben alt katta duracağım genel olarak. inşallah şahit olmam bi düşündüm şimdi :)

10 aydir SGK varsa ihbar süresi tamamlanmali.Sonrasinda sıkıntı çıkaracak bir tipse işveren ihbar tazminatı isteyebilir kendine

İki haftalık ihbar süreniz var. Son gün çıkmak hem usulsüzlük olur hem de etik dışı olur.

Bence de ayrılın buradan, gereksiz samimiyet çok itici. Tabii öteki yerde işiniz garanti ise çıkın kesinlikle.

10 aydir SGK varsa ihbar süresi tamamlanmali.Sonrasinda sıkıntı çıkaracak bir tipse işveren ihbar tazminatı isteyebilir kendine
İki haftalık ihbar süreniz var. Son gün çıkmak hem usulsüzlük olur hem de etik dışı olur.

Bence de ayrılın buradan, gereksiz samimiyet çok itici. Tabii öteki yerde işiniz garanti ise çıkın kesinlikle.
Çok teşekkür ederim hepinize öncelikle. diğer iş kesin oldu. bu sabah hemen şuanki patronumla görüştüm korktuğum gibi geçmedi. haftaya cuma çıkmak istediğimi söyledim çok şükür sorun yapmadı ihbar süresi vs diye:)

15 günlük ihbar süren olur ve o 15 gün içerisinde 2 saat geç gitme veya erken çıkma hakkın bulunmaktadır kendince yani iş bakacaksın gibisinden bunu da dipnot düşeyim dedim :) şimdiden hayırlı olsun benim de 1 seneyi geçti ihbar kıdem yıllık izin derken çıkmak istiyorum ama tazminatlardan dolayı çıkamıyorum bakalım ne olur böyle :)

15 günlük ihbar süren olur ve o 15 gün içerisinde 2 saat geç gitme veya erken çıkma hakkın bulunmaktadır kendince yani iş bakacaksın gibisinden bunu da dipnot düşeyim dedim :) şimdiden hayırlı olsun benim de 1 seneyi geçti ihbar kıdem yıllık izin derken çıkmak istiyorum ama tazminatlardan dolayı çıkamıyorum bakalım ne olur böyle :)
hakkınızda en hayırlısı olur umarım, dün kıvrandığım sorunu çok şükür bu sabah çözdüm ben, konuşarak, anlatarak bir sorun yaşamadan haftaya son olduğunu anlattım. darısı ve en güzeli başınıza diyorum :) <3

hakkınızda en hayırlısı olur umarım, dün kıvrandığım sorunu çok şükür bu sabah çözdüm ben, konuşarak, anlatarak bir sorun yaşamadan haftaya son olduğunu anlattım. darısı ve en güzeli başınıza diyorum :) <3
çok sevindim canım sorun yaşamadığına amin inşallah hakkımızda hayırlısını versin rabbim :dua::KK200:

İhbar süresini çalıştırır
Onda da günlük 2 saat iş arama izniniz var
Yani günde 2 saat erken çıkabilirsiniz o süre boyunca

Back
X