kızlar merhaba. hali hazırda bir güvenlik sistemleri satan bir yerde çalışıyorum. öyle kurumsal bi şey gelmesin aklınıza tek çalışanım. ofis işlerini, çayı kahveyi, ön muhasebeyi hatta öğlen yemeğini bile ben yapıyorum. patronum çok garip bir insan. karakterini sevmiyorum tamamen mecburiyetten burdayım. patronum çok memnun benden biliyorum çünkü her işini yapıyorum. uzun süre elemanı hiç olmamış bu zamana kadar. en uzun çalışan benmişim. şimdi bana uzaktan ama çok sık görüştüğümüz akrabamız karı koca iş teklifi yaptılar. yine ofis elemanı olarak ama şartları bir tık daha iyi ve ilerleyen zamanlarda kendimi geliştirebileceğim projelerde yer alabileceğimi söylediler. açıkçası çok sıcak bakıyorum bu işe. bu akşam kesin olarak görüşeceğiz detaylar için. sorun şu ki, şuanki patronum değişik bi insan yarın işi bırakmak istiyorum diye konuşacağım ama son bi haftamı burnumdan getirecek eminim. ergen gibi trip atacak vs vs. zaten gereksiz bi samimiyet anlayışı var. ailesiyle olan kavgaları, işle ilgili saçma sorunlarını herrrrr şeyini anlatır bana. biraz da pozcu bi insan ay anlatırken bile içim şişti. nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. bir hafta çıkış için uygun mu? benden ihbar süresi adı altında 15 gün vs çalış deme hakkı var mı? yoksa böyle bi insana son gün mü haber vermeliyim ki bunu da kendime yakıştıramıyorum. bilemedim kızlar sizce yarın mı konuşayım son 1 hafta burnumdan getirtme pahasına yoksa son gün mü haber vereyim