Merhaba,
İşten keyfi olarak siz ayrıldığınız için tazminat hakkınızın olup olmadığı konusunda emin olmanızı tavsiye ederim. Benim bildiğim kadarıyla tazminat hakkınız bulunmuyor. Oradan gelecek olan parayı hesaba katmayın.
Kendim ayrılırsam tazminat alamam ama yöneticimle konuşup işten kovulmayı isteyeceğim bizim şirkette genelde böyle olur istifa eden işten çıkartılıp tazminat ödenir
Nasıl gidiyor peki iyi ki cevap yazdınız detayları anlatır mısınız pişmanlık var mı parasızlık zor geliyor mu. Gerçi ben pişman olmam diyorum çünkü alanımı çok seviyorum. Yaşım 39
35 yaşındayım. Tez yazma aşamasındayım. Ben de alanımı çok seviyorum. Biriktirdiğim tasarruflarımla idare ediyorum şimdilik. İşe girip biraz birikimle yurt dışında doktora yapmak istiyorum aslında. Burslara bakıyorum bir yandan.
35 yaşındayım. Tez yazma aşamasındayım. Ben de alanımı çok seviyorum. Biriktirdiğim tasarruflarımla idare ediyorum şimdilik. İşe girip biraz birikimle yurt dışında doktora yapmak istiyorum aslında. Burslara bakıyorum bir yandan.