İşten çıkarılma :(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.608
72.688
798
41
kızlar hepinize iyi Bayram'lar dilerim
Benim Bayram'ım ne yazık ki çok kötü geçiyor
Ben bir üniversitede muhasebede çalışıyorum
Projelerden sorumluyum ve yapılan bir hata sebebiyle (kimin hatası henüz belli değil) bir proje kabul edilmemiş ve hocaya son ödeme yapılmıyormuş ve hoca beni sorumlu tutuyor bu durumdan ve işten çıkarılmam için rektörle konuşmuş
Çok kötüyüm böyle birşey olursa herşey çıkmakta olur hem çok ihtiyacım var bu işe hem de işimi seviyordum
Çözmeye çalışıyorum yetkili kişilerle görüşüyorum ve bu durumun asla dönüşü olmadığı yönünde bilgi alıyorum
Kızlar çok korkuyorum kimseyle paylaşamıyorum da ailemle konuşsam çok üzülürler eşimle konuşsam o daha beter üzer beni yok niye dikkatli olmadın yok Nasıl yaparsın böyle bi hata diye bi ton laf sayar
Şimdi diyeceksin eeee biz ne yapalım, sadece paylaşmak konuşmak dertleşmek istedim çünkü konuşabildiğim kimse yok bu konuyu

EDİT: Gelişmeler var kızlar...
11. sayfada :)

Son düzenleme:
Herşey olacağına varır. Nekadar süredir orada hizmet veriyorsunuz bilmiyorum ama çıkış parasını alıp işsizliğe başvura bilirsiniz. Akabinde de iş bakarsınız en kötü yönden baktım olaya ama çıkış ihtimalinden yapabileceğiniz tek yol bu. Umarım düzelir ve işinizi kaybetmezsin.

canim kiyamam allah yardimcin olsun senden kaynakli deyilse brlli olur er gec kim bilir belki donus yaparlar .esi den ne kadar saklaya bilirsinki

Senin hatan degilse hakkını arar itiraz edersin. Sorumlu kişiyi bulmaya çalışın yapabileceğiniz bu şimdilik. Öyle haksız yere işten atamazlar herhalde?

Benjm bildigim issiz kalinca es ve aile manevi yonden destek olur. Sizinkiler herhalde yapmayacqklar ki siz bu kadar uzgunsunuz. Herseyin hayirlisi, bakarsiniz daha guze bir isiniz olmus. Dert etmeyin simdiden
Ailem her dam arkamda olur ama eşim en basit şeylerde bile eleştirdiği için ona açamıyorum bu konuyu
Ben de böyle düşünmeye çalışıyorum belki herşey daha güzel olur ama içimdeki sıkıntı bu düşüncemi tamamlamama izin vermiyor

Bu ay tam dört sene oldu burda başlayalı
Umarım çıkarılmam ve umarım herşeyi toparlayabilirim çünkü dediğim gibi işimi seviyorum da

canim kiyamam allah yardimcin olsun senden kaynakli deyilse brlli olur er gec kim bilir belki donus yaparlar .esi den ne kadar saklaya bilirsinki
Amin Can'ım aminn
Zaten ilgili yerlerden bana söylenen projenin sorumluluğunun yürütücüsü olduğu ve hocanın herşeyi takip etmesi gerektiği ama be yazık ki biz değil hocalar daha çok sözü geçen insanlar dolaylısıyla onların istekleri düşünceleri daha önemli her Zaman

Senin hatan degilse hakkını arar itiraz edersin. Sorumlu kişiyi bulmaya çalışın yapabileceğiniz bu şimdilik. Öyle haksız yere işten atamazlar herhalde?
Umarım hata benden kaynaklı değildir
Gerçekten benim hiçbir hatam yoksa en azından kendimi savunacağım bişe olur

gerçekten senin hatan değilse ve bu hata senin sorumluluğunda da değilse hocayı ihbar et darbeci diye. kul hakkına giriyor madem en azından soruşturma geçirsin.
Hiç keyfim yokken güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)
Ya hata benimse bile bu kadar kolay mı bi insanın işsi kalmasını istemek evet onun da canı yandı ama ben bile isteye yapmadım ya eğer hata bendeyse gerçekten ihtiyacım var bu işe ne biliyim maaşımdan kesilsin yavaş yavaş falan ona da razıyım ama bunlar doğrudan işten çıkartmak istiyor
Ve bu hoca her seferinde beni suçlayarak işe başlayan bi kadın
Bi kere bir ödemesi için yazışma bekliyordum bana mail atmış ne oldu ödemem diye ben de yazınız gelmedi hocam onu bekliyorum yazdım yazışmayı hazırlarsanız bana ulaştığında ödemeniz yapılacaktır dedim hemen ters bi cevapla uzun Zaman oldu o yazışmayı yapalı dedi ben de kendimden şüpheye düştüm gözden mi kaçırdım yazı işlerine sordum bu yazışmanın akıbeti ne kimin üzerinde diye meğerse rektör yazıyı reddetmiş hocanın kendi üzerinde kalmış
Bu sadece bir örneği hep böyle hep böyle

Velev ki çıkarildin.
16 ay işsizlik maaşı alirsin.
O surede kendine is bakarsin
Öyle kocayada başlarım yani. Napalım işsiz kaldiysak ölelim mi?
Evet en kötü senaryoda olacak olan o sanırım
Ahhh eşim bi anlasa onun bu kadar beni eleştirmesi bu kadar yargılaması kendime güvenimi kaybettirdi iyice ve artık yaptığım hiçbi işten emin olamıyorum resmen kesin hata yapıyorumdur yanlıştır diye

İş olacagına varır, üzülmeyin eşiniz kızar mı, sizinle para için evlenmiş demek ki, böyle hallerde normal insanlar köstek degil , destek olurlar.
Kazandığım para aman Allah bi para değil sanmıyorum param için evlensin ancak durumumuz iyi değil ucu ucuna geçiniyoruz o yüzden bu durumda neden dikkatli olmadın diye epey söylenebilir
Bilmiyorum hep eleştirdiği için beni bu durumda da kızar gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…