- 31 Ekim 2013
- 21.608
- 72.688
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Ailem her dam arkamda olur ama eşim en basit şeylerde bile eleştirdiği için ona açamıyorum bu konuyuBenjm bildigim issiz kalinca es ve aile manevi yonden destek olur. Sizinkiler herhalde yapmayacqklar ki siz bu kadar uzgunsunuz. Herseyin hayirlisi, bakarsiniz daha guze bir isiniz olmus. Dert etmeyin simdiden
Bu ay tam dört sene oldu burda başlayalıHerşey olacağına varır. Nekadar süredir orada hizmet veriyorsunuz bilmiyorum ama çıkış parasını alıp işsizliğe başvura bilirsiniz. Akabinde de iş bakarsınız en kötü yönden baktım olaya ama çıkış ihtimalinden yapabileceğiniz tek yol bu. Umarım düzelir ve işinizi kaybetmezsin.
Amin Can'ım aminncanim kiyamam allah yardimcin olsun senden kaynakli deyilse brlli olur er gec kim bilir belki donus yaparlar .esi den ne kadar saklaya bilirsinki
Umarım hata benden kaynaklı değildirSenin hatan degilse hakkını arar itiraz edersin. Sorumlu kişiyi bulmaya çalışın yapabileceğiniz bu şimdilik. Öyle haksız yere işten atamazlar herhalde?
İnşallah canımAllah büyüktür cnm umudunu kesme. çıkarılmazsın inşallah
Hiç keyfim yokken güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)gerçekten senin hatan değilse ve bu hata senin sorumluluğunda da değilse hocayı ihbar et darbeci diye. kul hakkına giriyor madem en azından soruşturma geçirsin.
Evet en kötü senaryoda olacak olan o sanırımVelev ki çıkarildin.
16 ay işsizlik maaşı alirsin.
O surede kendine is bakarsin
Öyle kocayada başlarım yani. Napalım işsiz kaldiysak ölelim mi?
Kazandığım para aman Allah bi para değil sanmıyorum param için evlensin ancak durumumuz iyi değil ucu ucuna geçiniyoruz o yüzden bu durumda neden dikkatli olmadın diye epey söylenebilirİş olacagına varır, üzülmeyin eşiniz kızar mı, sizinle para için evlenmiş demek ki, böyle hallerde normal insanlar köstek degil , destek olurlar.
Sanırım en kötü durumda bunlara başvuracağımYasal hakların var ..4 senelik olduğuna göre kıdem ve ihbar da alırsın.Ayrıca itiraz da edebilirsin.İş mahkemesine başvuracağını da söylersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?