- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Jasminium84
Her şey olacağına varır.
İnşallah çıkarılmana gerek kalmadan işin sorumlusu bulunur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize iyi Bayram'lar dilerim
Benim Bayram'ım ne yazık ki çok kötü geçiyor
Ben bir üniversitede muhasebede çalışıyorum
Projelerden sorumluyum ve yapılan bir hata sebebiyle (kimin hatası henüz belli değil) bir proje kabul edilmemiş ve hocaya son ödeme yapılmıyormuş ve hoca beni sorumlu tutuyor bu durumdan ve işten çıkarılmam için rektörle konuşmuş
Çok kötüyüm böyle birşey olursa herşey çıkmakta olur hem çok ihtiyacım var bu işe hem de işimi seviyordum
Çözmeye çalışıyorum yetkili kişilerle görüşüyorum ve bu durumun asla dönüşü olmadığı yönünde bilgi alıyorum
Kızlar çok korkuyorum kimseyle paylaşamıyorum da ailemle konuşsam çok üzülürler eşimle konuşsam o daha beter üzer beni yok niye dikkatli olmadın yok Nasıl yaparsın böyle bi hata diye bi ton laf sayar
Şimdi diyeceksin eeee biz ne yapalım, sadece paylaşmak konuşmak dertleşmek istedim çünkü konuşabildiğim kimse yok bu konuyu![]()
Teoride bu dediginiz dogru ancak pratikte uygulanmasi cok zor bir olay. Sizin isiniz yalnizca buyken hata yapip yapmadiginizdan emin degilsiniz. Proje yurutucusu hoca hem derslere giriyor, hem var olan projesini yurutuyor, hem akademik yayin yapiyor, hem cesitli kongrelere katiliyor yurtici/yurtdisi, arti olarak universitede idari bir sorumlulugu varsa bir de onunla ilgileniyor. Sizce odemeler sizin isinizken hocanin onu didik didik kontrol etmesi mumkun mu?
Hocanin sizi isten attirmaya calismasi tamamen egosu kaynakli. Hata sizde degilse her turlu yasal hakkinizi kullanin ve lutfen dik durun. Kanunlar onunde o hocayla esitsiniz universitede olmasa bile.
sağol canım, amin inşallahCanım çok geçmiş olsun.İnşallah hakkında hayırlısı olur.
amin inşallahOhal sebebiyetiyle işten cikarilmalar durduruldu ohal bitene kadar isten cikarma yapamazlar o zamana kadar da zaten kimin sorumlu oldugu ortaya cikar ve insallah isine devam edersin. Allahin izniyle insallah
inşallah canımİnş çıkarılmazsın canım benim
tünaydın canımGünaydın...
Şu konuyu günlerdir okuyorum.
Bir türlü cevap yazmak nasip olmadı,şimdi elim değmişken karalamak istedim bir şeyler.
Ben çok üzüldüm arkadaşım.
İnşallah hayırlı olan olur.
Allahım çok büyük, bol bol dua et.
Bir de hani aranın iyi olduğu o hocaya yakın birileri varsa onlarla dertleşsen.
Belki onları kıramaz,yumuşar artık.
Kalbim seninle,dualarım seninle...
Allahım en yakın zamanda güzel haberlerini okumayı nasip etsin inşallah.
amin, inşallahHer şey olacağına varır.
teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun kadrolu çalışansan seni öyle rahat çıkaramazlar. Sorunu çözmeye çalışıyorsun zaten ama bir yandan suçluyu da bul. Hatta suçlu o hoca olabilir gibi geldi. Sana göndermesi gereken bir evrak vs mi gelmedi. Reddedilmesinin sebebi neymiş. O sebebi kim yaratmış olabilir onu bulmaya çalış derim.
Kovulma ihtimaline karşı bir avukata gidip danışman faydali olabilir.
hem nasılSana önerim tüm iş yazışma maillerini vs nolur ne olmaz yedeklemen. Arşivle ve cdlere aktar. Kadın belli ki çirkin bisey
inşallah canımİnşallah çıkarılmazsın canım ya..![]()
kırmızı ile işaretlediğim yerdeki tespitin çok doğruHem derse giriyor hem proje yapıyor hem idari işleri takip ediyor diye hocayi haklı bulamayız. Yapamıyorsa hepsini ya proje yapmasın ya ders vermesin. Hatanın kaynağını bulmak da proje yöneticisinin görevi zaten. Ama delilleri ile. Konu Sahibini suçlandigi halde hatanin sorumlusu kim belli değilse öyle bir çalışma yapılmamış zaten. Özel sektörde olsa günah keçisi seçilir biri ama burası kamu. Herşey usulüne uygun olmalı. Gerçi üniversite kamuya giriyor mu tam bilemiyorum. Kadrolu memur olsa kovuldu korkusu olmazdı herhalde. Yarı kamu yarı özel gibi mi anlayamadım.
Bu arada ben de sorumlusu olduğum projede işini düzgün yapamayan insan istemezdim. Ama o maillesmeyi okuduktan sonra hocanin kendi işini takip edemeyen ve yolunda gitmeyen şeyler için karşı tarafı suçlayan bir tip olduğuna kanaat getirdim. Yani proje yonetebilecek kapasitede değil gibi geldi.
inşallahUmarım herşey yoluna girer ve işinize devam edersiniz
hem nasıltamamen kendi hatasının olduğu şeylerde bile bana yüklendi ve bunu ortaya çıkardığımda asla geri adım atmadı kusura bakma benden jaynaklıymış vs hiç olmadı
zaten her maili araştırdım ve saklıyorum şu an ne olur ne olmaz
insallah yoluna girsin hersey canim , yazarsin bakiyorum.. Bencede bosver suanda netlessin... Hakkinda hayirlisi olsun, haketmedigin hic biseyden sorumlu olma insallahAmin canım teşekkür ederim
Şimdilik bi gelişme yok problemi anlamaya çalışıyoruz ki çözüm yoluna girelim
Dediğin gibi zaten çok gerginim bi de eşime anlatırsam ne yaptın da böyle oldu, niye yaptın vs vs diye daha çok gerer beni o yüzden iş kesinleşinceye kadar bişe anlatmayacağım
Sigortasi olan her işçi icin geçerli.amin inşallah
peki bu özel için de geçerli mi?
değildir sanmıyorum
Sigortasi olan her işçi icin geçerli.
6 aylik bir ohal sureci var ülkemizde yaşanan üzüntü verici olaylardan dolayi...
Yani olağanüstü hal durumu...
Ülke krize girmemesi icin ekonomi kontrol altinda tutulabilmesi için sigortali işçiler işten cikarilamayacak. Arastirip emin olabilirsiniz.
İnsallahbir yardimim olmustur