İşten çıkarılmak

O yüzden annen haklı ilk başta işsizlik korkusundan neresi olursa olsun mantığıyla bakıyor insan ama bir müddet kafanı dinledikten sonra ince eleyip sık dokumaya başlıyorsun
Öyle tabii de Türkiye'deki işsizlik sorunu da ortada, he diyince iş bulunmuyor ki. Ne yapsam sizce bu görüşmede işi kabul etmesem mi?

5-10 gün dinlen
Sonra da iş ara
Zaten yeni iş bulmakta 1-2 ay alır
Hem o sürede kafanı da toplamış olursun.

Bol şans 🤞
Aslında şöyle, beni bir yerden aradılar bile.
Eğer kabul edilirsem bile, en azından gelecek haftadan sonra başlayabileceğim bilmiyorum çok mu ciddiyetsiz kaçar?

Arkadaşlar aradaki mesajlar görünmüyor bende sonradan çıkıyor :(
Şöyle diyeyim size, benim derdim aslında ev ortamından uzaklaşabilmek ve bunu yaparken de kazancımı sağlayabilmek. Çok acı ama, maalesef para veren karar da verir :( işsizlik maaşına başvurabilir miyim bilmiyorum, sonuçta ben aralıktan beri çalıştım ama arada bir aylık bir boşluk var işe gitmediğim. Eğer perşembe günü görüşeceğim yerle olmazsa düşüneceğim. Tek sorun bunu anneme nasıl anlatacağım yani görüşeceğim yerle telefonda konuşmak için evden çıktım hala da sinirliydi :(

Arkadaşlar aradaki mesajlar görünmüyor bende sonradan çıkıyor :(
Şöyle diyeyim size, benim derdim aslında ev ortamından uzaklaşabilmek ve bunu yaparken de kazancımı sağlayabilmek. Çok acı ama, maalesef para veren karar da verir :( işsizlik maaşına başvurabilir miyim bilmiyorum, sonuçta ben aralıktan beri çalıştım ama arada bir aylık bir boşluk var işe gitmediğim. Eğer perşembe günü görüşeceğim yerle olmazsa düşüneceğim. Tek sorun bunu anneme nasıl anlatacağım yani görüşeceğim yerle telefonda konuşmak için evden çıktım hala da sinirliydi :(

Anneniz neden ise girmeniz konusunda bu kadar soz sahibi ve isteksiz ben onu anlayamadim. Genelde tam tersi olur ya hani, aileler cocuklar issiz kalsin istemez :) Siz mutlaka gidin gorusun sizi cagiran yerle, sanirim yeni mezunsunuz, mulakat tecrubesi bile cok onemli sizin icin.

Anneniz neden ise girmeniz konusunda bu kadar soz sahibi ve isteksiz ben onu anlayamadim. Genelde tam tersi olur ya hani, aileler cocuklar issiz kalsin istemez :) Siz mutlaka gidin gorusun sizi cagiran yerle, sanirim yeni mezunsunuz, mulakat tecrubesi bile cok onemli sizin icin.
Kimseyi küçük gördüğüm falan yok yanlış anlamayın ama annemin taktığı nokta tercümanlık mezunu olup satışçı olmaya çalışmam 😂 diyor ki demek ki sen satışçı olamazsın neden zorluyorsun, niye daha prestijli bir iş yapmıyorsun, hep böyle vasat bir arpa boyu yol alamayacaksın falan. Ya tamam ben de evladımın tercümanlık mezunu olup böyle yapmasını istemem kendi işini yapsın ama maalesef artık İngilizce tercüman istemiyorlar daha çok farklı dillerde arıyorlar. Yalnız daha görüşmeye gideceğimi bile söyleyemedim bakalım 😂😂😂

Ben de çağri merkezi satış işindeydim. 10 günde işten çıkartildim. Işe girerken bir suru tahlil ve test istemişlerdi dunya masraf yapmıştım. Satış işi çok sıkıntılı. Bence annenizi dinleyin. Başka bir işe girmekle acele etmeyin

Bu sabah işe çağırmışlardı tekrar. Malum ihbar süresi, 15 gün daha sürem var. O süre içinde minimum 4 satış yapmam gerekiyor. Arkadaşlar bilmiyorum aklım çok karışık. Sizce iş bakmaya başlasam mı

Back
X