İşten çıkarılmama sebep olur mu bu durum?

Ay siz yakın arkadaşınızla da yatmıştınız okumuştum konunuzu, sonra da arkadaş kalalım ayağına yatmıştınız. Sulak alanda mı yetiştiniz yahu ne bu
O zaman bu duruma hiç şaşirmamaliyiz🙄alişik hanimefendi ona normal geliyor herhalde bu yaşadiklari
Birde evli kadina sucluymuş gibi laf atiyorlarya ben ona çildiriyorum metres olan sanki bu degil🙄

Bir öğretmen olarak konu bana da fake gibi geldi .Öyle destek personel falan biz çok nadir görüyoruz. Mümkün olduğunca personelle muhatap olmamaya çalışıyoruz.Gorev tanımında olan bir işi rica etsek , böyle kibar kibar yapar mısınız desek bile siz bizim amirimiz değilsiniz lafını yiyoruz çünkü.Ogrenci cam kırmış yada kusmuş silinecek supurulecek. Onu bile utana sıkıla söylüyoruz.Sevgili olacak kadar nasıl iletişim kurmuşlar ilginç

Birde cocuk emanet ediliyor mesleginizden utanin beter olunuz insallah ortaya cikar herkes ogrenir de ne halt oldugunuz belli olur eminim ki disaridan havanizdan gecilmiyordur disi seni ici beni misali bu tip insanlarin hali umarim fake konudur diyecegim de gerçek hayatta örneklerini gormustuk malesef

Son düzenleme:
İş yerine göre değişir benim daha önce çalıştığım yerde kimse çıkarılmadı eşini aldattı diye.tehdit ediliyorsanız öyle bir durum olursa bunun suç olduğunu sizinde onu savcılığa vereceğinizi söyleyin belki o zaman vazgeçer.hayır veriyorsa versin ne diye sizi tehdit ediyorsa artık…o gevşek adamdanda bir cacık olmaz.

Valla her şeyi yapabilir dostunuzun sözüne bakmayın hele de elinde kanıt varsa... Yazık prensipleri olmayan vizyonsuz birisiniz bir hemcinsinize bunu yapmamalısınız

Bir öğretmen arkadaşımın kocası okul müdürü yeni atanan öğretmenle sevgili olmuş okuldaki herkes biliyor bir şekilde en sonda kadın öğreniyor boşanma davası açıyor şikayetçi oluyor ve kadın çok çekti bu adamdan adam başka bir okula öğretmen olarak atandı diğer kızi da başka okula gönderdiler hiçbirsey olmadı fakat gittikleri okula da dosyaları gitti herkes biliyor ömür boyu nereye giderse gitsin itibarsiz saygı görmeyen güvenilmeyen sıfatlarını götürecekler çok daha fazlasını hakediyorlardi
Tabiki bu durum sizi rahatlatmasin 2 çocuğun ve o kadının yıkılan bir yuvanın ahı hep yakanizda olacak çok yazık...
Sizin bir an önce ayrılıp kadından helallik isteyip tövbe edip birdaha aynı yanlisi yapmamaniz gerekiyor!!

Merhaba,
Vicdanınız rahat uyuyabiliyor musunuz?

Tabi ki sizin kadar adam da suçlu karısını çocuğu başka kadınların gözünde aşağılayacak kadar kötü biri.
Bakalım sizi kiminle aldatacak. Allah o kadına çocuklara yardım etsin.

Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediliyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Ş*llık seni

Ya bana bugun bu tarz salak konular neden hep fake konu geliyor :işsiz: eğer doğruysa tam bir ahlaksızsın tammm. İnşallah başına daha beterleri gelir

Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediliyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Yüz kızartıcı suçtan gidersiniz, gitmelisiniz de.
Şöyle bir sorun var diye adamın çocuklarını ve eşini söylemişsiniz ama en büyük sorun sizin ve ilişki yaşayan kişinin ahlaksızlık düzeyi!!

Ya Allah askina ogretmenlerle ilgili boyle fake konular acip millete sovdurmeyin.

Back
X