İşten çıkarılmama sebep olur mu bu durum?

Hem suçlu hemde arsız püüü size ne hakla kadını tehdit ediyorsunuz İnşaAllah atılırsınız

Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Mustehak size.Bekar adam varken ne diye evli adamlara bakıyorsunuz.Birde sizin gibi pisliklere eğitsin diye çocuklarımızı mi emanet edeceğiz.

Hocam(!) kim kimi tehdit ediyor anlamadım?
Kadın mı sizi tehdit ediyor işten attırırım diye?
Tehdit ediyorum yazmışsınız da, bu ne yüzsüzlük yahu diyecektim…

İkinizinde atılması daha mantıklı.
Evli adama niye bakıyorsunuz ki
Başardım, kaptım,aklını çeldim diye gurur mu duyuyorsunuz kendinizle?

Adam evli! evli ! Karısı var, ailesi var, çocuğu var..
Milletin huzurunu ne diye bozuyorsunuz
Memlekette adam mı yok yahu !!
Allahım evlerden ırak…

Evli olduğu halde sizinle ilişki yaşayan herifin asıl boynu altında kalsın. Evli olan o.
Ailesine ve eşine sadakat göstermek zorunda olan o.
Size gelince, metresliği kabul etmiş, öz saygısı olmayan ahlaksızın teki de olsanız, ki öylesiniz bence. Yine de kabahatin büyüğü sizinle eğleşen o evli çocuklu pislikte.
Senin çocuğun var, karın var aşağılık mahluk.
Ve hâlâ o aşağılık herif, karısına bu kadar şey yaşatmış ve size kalkıp da, karım hiçbir şey yapamaz mı diyor? İnşallah ikinize birden emdiğiniz sütü zehir eder karısı.

Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
İnşallah eder cocuklarimiz kimlere emanet ya

Beter ol metres.

Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediliyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Bu olay çok tanıdık geldi. Ne yazık ki 🙄 yakında sizin de kokunuz çıkar bence. İkiniz de gidersiniz okuldan

Kızlar, ben bir okulda öğretmenim. Birkaç aydır okuldaki destek personeliyle ilişkim var. Hem duygusal hem fiziksel. Fakat şöyle bir sorun var adam evli bir büyük oğlu ve küçük kızı var. Eşi 3 gün önce bunu öğrendi. 3 gündür o kadınla uğraşıyorum. Tehdit ediliyorum şöyle yapcam böyle yapcam diye. En son seni şikayet edip işten çıkartıcam filan dedi. Sevgilim hiçbir şey yapamaz merak etme diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Gerçekten midesizsiniz gercekten o adam gidip evde karisinin koynuna da giriyor size ait degil baskasiyla evli siz sadece geçici bir heycansiniz inşallah yaşattığınızi yasarsiniz

Hakliymişsiniz gibi konu açib birde kadinada laf etmeniz cesaretinize laf yok🙄
Evli adamla beraber olursan karisindan ne gibi tepki bekliyordunuzki😒

Back
X