Iyi geceler hepinize :)! Bugun saat 17 -de mudur toplanti odasina cagirdi ve insan kaynaklari ile bana ikisi Sirketimiz buyuyor ve sende yeni standartlarimiza uymuyirsun, performansin dusuk bu yuzden Gule gule diyoz sana dediler :) acikcasi uzulmedim bile hissetmistim oyle seyler olacagini ve o an nasil ve neyi konuscagimi hazirlamistim iki hafta oncesinden. Hisslerim cok guclu korkuyorum bazen. 2 hafta oncesinden soylemeleri lazimdi bunu diye dusunuyorum.Laptobumu da bn toplanti odasindayken almislar skype gb iste kullandigim seylerim sifresini degistirmek ve bnm de onlara bir pislik yapmami onlemek icin. Aslinda bosuna hic oyle birsey yapmazdim oysaki iki hafta oncesinden hissetmis ve aklimdan gecirmistim yapiyim mi bir fenalik diye isten cikaracaklar gb hisediyom diye
Ama yapmadim etik buuyorum cunku. Sasirdigim sey cok sakince tepki vermem ve eve gelip aglayip zirlayip sitiress olmamamdi. Bu sene ve oteki senelerde cok fazla seyler yasamistim, olan biten hersey beni olgunlastirdi ve guclendirdi diyirdum. Bugun de gercekten olgun ve guclu oldugumu gordum. Butun is arkadaslarimin benimle vedalasirken huzunlendiklerini gordum, cayci ablam resmen agladi
" ben buraya gelip gidene pek uzulmem de ama sana uzuldum" diye basladi aglamaya beni kucaklayarak. Hayatimda oyle samimi insanlar tarafindan sevilmis olmam beni sevindirdi. Performans konusuna gelince dusuk filan degildi, isimi nerdeyse "0" hata ile yapiyordum hicbir sorun cikmiyordu, haksizlik ettiler ama bunu kurcalamak istemiyorum, sakince soyledim toplanti odasinda performansim dusuk degildi ben sadece birkac kisi gb hazira konmadim yaptigim isi kendim firdan kurdum bu da dogal ololarak zor diye. Mudur de insan kaynaklarida bizi her zmn referans verebilirsin is basvurularinda, surketinde kapisi acik gel misafirlige diye soylediler. Son zamanlar psikoloji ile ilgili kitaplar makaleler okuyordum baya ordaki bir soz aklima geldi "Yasiyor ve nefes alabiliyorsaniz siz hala yenilmis sayilmazsiniz, zaferler elde etmeye daha sansiniz var" diye.

Son düzenleyen: Moderatör: