- 9 Temmuz 2021
- 3.253
- 6.079
- 108
- 29
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Kağıt ustunde aynı isverene ait değil ben yazilandna bunu anladım.kagit üstünde aynı işveren değilse kıdem alamazTam olarak anlamak için soruyorum.
İki şirkette aynı işverene mi ait?
Veya diğer şirket unvan değişikliği falan mı yaptı?
Ki öyle olsa bile haklarınızı vermeden sizi transfer edemezler.
Ek olarak önce çıkışınız olur ertesi gün sigorta girişiniz olur.
Aynı gün hem sigorta çıkışı hem sigorta girişi olmaz.Bir tutarsızlık var her türlü hakkınızı alırsınız
Evet farklı kişi üzerine bu şirketler. Çıkışımı verdikleri için yani onlar beni çıkardığı için tazminat hakkım doğuyor. Yarın talep edicem ötle protokolmus falan imzalamıcam.Kağıt ustunde aynı isverene ait değil ben yazilandna bunu anladım.kagit üstünde aynı işveren değilse kıdem alamaz
Bugün konuştum. Diğer şirkete geçirdik sadece hakların kaybolmayacak vs dedi. Çıkmak istediğimi söyledim işten. Ay sonuna kadar en azından süre ver dedi yerine birini bulalım ama tazminatını ödeyeceğiz emin olabilirsin dedi.Tek taraflı fesh yapıldığı için size kıdem hakkı doğar . Kıdemi vermek zorundalar sorun lütfen yanlarına kalmasın.
diğer şirkete ortak olmadığı için durum sizi bağlamaz ve haklarınız oraya geçmez diye biliyorum
ihbar içinde (yılına göre değişir süresi) size haber vermeleri gerekirdi ya ihbar süresi kadar çalışıp maaş alırsınız ya da hemen çıkarılıp belirtilen süre kadar ihbar tazminatı alırsınız.
çıkardık diğer yerde başlattık yok böyle bir dünya yatmasınlar tazminatın üzerine
tazminatı bankaya yatırmadan hiç bir belgeye imza atmayın.
ve lütfen 170 i arayın.
Bugün konuştum. Diğer şirkete geçirdik sadece hakların kaybolmayacak vs dedi. Çıkmak istediğimi söyledim işten. Ay sonuna kadar en azından süre ver dedi yerine birini bulalım ama tazminatını ödeyeceğiz emin olabilirsin dedi.
Bu süreçte ise gittiniz mi gitmeye devam edin devamsızlıktan bahane ile atma yoluna giderler. Madem çıkardılar tazminatını verecekler, Evleneceginizi biliyorlar mi ? Evlilik nedeni ile iş akdinin feshini talep eder,ihbar süresi kullanma zorunluluğu da yok diyr bunun üstüne mi yatmaya çalıştılar. Siz hicbir şey imzalamadınız değil mi ?Yok hiç bir şey imzalamadım. Protokol yapılacak dendiği için bekledim ama bugün aniden çıkışımı yaptıklarına dair mesaj geldi. Protokol denen şeyi de bana konuş diyor üstelik yapılması için. Böyle bir yer yani.
Isverenin ahlaksiz oldugu bu yaptigi ile cok net gorunuyor hemen hizlica 170i arayin ya da bir avukata gidin hala nasil itibar edersiniz?Bugün konuştum. Diğer şirkete geçirdik sadece hakların kaybolmayacak vs dedi. Çıkmak istediğimi söyledim işten. Ay sonuna kadar en azından süre ver dedi yerine birini bulalım ama tazminatını ödeyeceğiz emin olabilirsin dedi.
Konuştum tazminatımı verecekler ay sonu da ayrılıyorum tamamenSizi kandırıyolar. Aynı işverenin farklı iş yerine geçiş 16 koduyla yapılır. Hemen harekete geçin.
Hiç bir şey imzalamadım ve bugün konuştum. Dediğim gibi beni kod 4 ten çıkardılar. Tazminatımı vereceklerini söylediler ve ay sonuna kadar yerime birini bulana kadar müsade istediler.Bu süreçte ise gittiniz mi gitmeye devam edin devamsızlıktan bahane ile atma yoluna giderler. Madem çıkardılar tazminatını verecekler, Evleneceginizi biliyorlar mi ? Evlilik nedeni ile iş akdinin feshini talep eder,ihbar süresi kullanma zorunluluğu da yok diyr bunun üstüne mi yatmaya çalıştılar. Siz hicbir şey imzalamadınız değil mi ?
Çıkardıklarında tazminat verdiklerine şahit oldum orada. Haklı konumdayım tazminatım verilmediğinde avukata başvuracağım. Ay sonuna kadar müsade istediler.Isverenin ahlaksiz oldugu bu yaptigi ile cok net gorunuyor hemen hizlica 170i arayin ya da bir avukata gidin hala nasil itibar edersiniz?
Bu sure icinde itiraz surenizin dolmayacagini biliyor musunuz? Isten cikisinizi 30.07de yapmislar cikis kodunu degistiremeyeceklerinden emin misiniz? Ahlaksizlik ile ilgili bir kod vardi o kodla cikis yapilirsa ne sonraki isverene aciklayabilirsiniz ne de haklarinizi alabilirsiniz. Sasirdim hala guvenmenize, siz bilirsiniz...Çıkardıklarında tazminat verdiklerine şahit oldum orada. Haklı konumdayım tazminatım verilmediğinde avukata başvuracağım. Ay sonuna kadar müsade istediler.
Beklemeyin ve dediklerine inanmayın. Yapmanız gerekenleri şimdi yapınÇıkardıklarında tazminat verdiklerine şahit oldum orada. Haklı konumdayım tazminatım verilmediğinde avukata başvuracağım. Ay sonuna kadar müsade istediler.
Sizi kandırıyolar. Aynı işverenin farklı iş yerine geçiş 16 koduyla yapılır. Hemen harekete geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?