A anheisne Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2012 71 3 16 Eskişehir 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi anheisne #1 Arkadaslar dün gorusmem vardi ve ise alındım simdi ise eski patronuna isten cikmam gerektigini soylemem gerekior ama ben söylemiyorum ((
Arkadaslar dün gorusmem vardi ve ise alındım simdi ise eski patronuna isten cikmam gerektigini soylemem gerekior ama ben söylemiyorum ((
Arielle Lanet olsun dostum Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2013 252 351 123 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi anheisne #2 Tasinacagini söyle :26:
A anheisne Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2012 71 3 16 Eskişehir 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi anheisne #3 Arielle .!.: Tasinacagini söyle :26: Genişletmek için tıkla... Yalan soyleyerek ciktim isten vicdan azabi duyuyorum esinin yaptıklarını vr çalışmak istemediğimi soyleyemezdim ki arasi bozulur sonra bana kalır suc yalan söylemek zorunda kaldim ve vicdanim rahat degil. Helalliktr aldim ama ((
Arielle .!.: Tasinacagini söyle :26: Genişletmek için tıkla... Yalan soyleyerek ciktim isten vicdan azabi duyuyorum esinin yaptıklarını vr çalışmak istemediğimi soyleyemezdim ki arasi bozulur sonra bana kalır suc yalan söylemek zorunda kaldim ve vicdanim rahat degil. Helalliktr aldim ama ((
nims86 Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 642 262 323 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi anheisne #4 ben hepp sınava gircem dersaneye falan gidcem diyordum:)) geçerli bir sebep gibi görünüyor:)
RAAPUUNNZEELL Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2013 157 21 48 Ankara 1 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi anheisne #5 canım eğer patronun seni işten çıkaracak olsaydı emin ol senin kadar düşnmezdi, bu senin en doğal hakkın rahatlıkla söyleyebilirsin
canım eğer patronun seni işten çıkaracak olsaydı emin ol senin kadar düşnmezdi, bu senin en doğal hakkın rahatlıkla söyleyebilirsin
nims86 Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2013 642 262 323 3 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi anheisne #6 RAAPUUNNZEELL .!.: canım eğer patronun seni işten çıkaracak olsaydı emin ol senin kadar düşnmezdi, bu senin en doğal hakkın rahatlıkla söyleyebilirsin Genişletmek için tıkla... aynen kesinlikle katılıyorum duygusal davranmamak lazım!
RAAPUUNNZEELL .!.: canım eğer patronun seni işten çıkaracak olsaydı emin ol senin kadar düşnmezdi, bu senin en doğal hakkın rahatlıkla söyleyebilirsin Genişletmek için tıkla... aynen kesinlikle katılıyorum duygusal davranmamak lazım!