• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işten cıkma

sakse87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
52
4
1
34
Selam kızlar ben sekreterlik yapıyorum.Dün patronumuz bankadan biriyle görüşmek istedi neyse kadın meşguldu şubeden başka biriyle görüştü şubeden.O sırada misafir geldi odasına bende muhasebedeki ablaya söyledim onlar halletmiştir zaten görüştüğü kadınla bağlama dedi.Neyse patron bugün niye bağlamadın dedi ben de durumu anlattım hiç dinlemedi üst üste bağırdı .İşe girince de beni uyardılar sürekli sinirlidir diye ben de anlamadım şimdi anlıyorum.Gerekirse başka biri de bulunur dedi bana.Ben de çıkmak istiyorum namazdan geldi konuşcaz dedi ben de çıkışta konuşucam çıksam daha iyi sinirli.Bİri odadan çıksa ışık açık kalsa hemen bağırır.Aksi biri sizce ne yapmalıyım.

ne kadardır çalışıyorsun?
maaşın nedir?
kaç kişilik bir işyeri?
maddi durumun?
bunları yazarsan ona göre yorum yapabiilirm aynı meslekteniz çünki

1400 18 KİŞİLİK maddi durumum iyi.burda iki ay oldu çalışalı

Bemce adam gicikligiina bagirmis. Mihtemeelen o elemana isini halletmistir o. Yoksa sana tekrar bankayi arattirirdi. Ustunden bi gun gecmis neyin kavgasi bu. Terbiyesiz adam. Bence cikma isinden. Is bulmak zor kuzum. Ben isinizi hallettiginizi fusundum de. Yoksa tekrar baglamami soylerdiniz zaten. Soylemediginiz icin de ben oyle dusundum de.

gangıster tipli herigif patron olunca herkezi hizaya sokacagını sanıyor

eğer ki işinden memunsan çıkma derim çünkü yeni işe başlayan kişilerde bu hep böyledir.alışma süresi var patronun sana sende ona ,davranışların bile zamanla değişir nabzını bildiğin için,bende yeni başladığımda sesleri tanımıyordum şuan 1 saatte biryere gitmeme bile tahammül edemiyorlar benimsediler artık ,bende patron 4 tane ama patronculuk oynayan da çok .sabır diyeceksin zamana bırakacaksın yıllar geçtikçe sende bir patron oluyorsun çok şükür ben şuan o durumdayım ,işsizlik almış başını gidiyor yeni bir yere başlasan aynı şeyleri yaşaman an meselesi ,

bence iş bulmadan çıkmayın

iş bulana kadar idare edin snr çıkın

Benim bi arkdasimada patron yapmadigini birakmamisti patronu. Ama sizinki onun yanında hiç. Cay getirdi mesela. Kapidan girdi ya arkadasim. Durr yavas dokme. Bu boyle 2 3 ay devam etti. Sonradan kizindan yakin oldu arkadasim.deneme suresiymis. Ben olsam cikmazdim. Ama hirs yaparmiydim. Evet yapardim. Is bulmak gercekten zor.

Ben de sekreterlik yaptım, 3 kuruşa insan satın aldığını düşünen birinin yanında hem de.
Bir keresinde kafama bir şey fırlatmıştı, en son manyak karısı kıskandı diye de iş yerini dar ettiler diye bırakıp kaçtım. :KK14:
Kısacası ben çekmezdim. Çalışan olmak demek birilerinin stres topu olmak demek değil, resmen şiddete giriyor bu.

Aynen colin yoksa kim arasa direk söylüyorum kasten niye söylemiyim muhasebedeki kadına da söyledim o da bağlama dedi .Acil bir iş olsa ertesi güne kalmaz ki banka işi bu.Çok agresif eski sekreterde kaçmış zaten

Dünün olayı niye bugün söylenir ki çatacak yer arıyor herzaman geçmez böyle açıklama yapıyorsun dinlemiyor bile.Başkasını bulmak zor değil dedi bu lafın üstüne neden kalıyım.

cidden cekilir cile diil benzerini yasamistim yillar once cantami aldim ciktim hic cekemem

yani sürekli hata yapsam işi aksatsam tamam haklı diycem.Dünün olayını bugüne taşıyor.Dün zaten kadınla konuştu muhasebedeki kadında gerekyok dedi zaten gerek olsa tekrar bana ara derdi.İşe girince burdaki çalışanlar beni uyardı önceden çok sinirlidir eski sekreterede fırça çekiyormuş yanlış yapmasa bile o sırada başka birine kızıyor hırsını ondan çıkartıyormuş.Sipariş bölümündeki ksdında yerli yersiz bağırır dedi bana.

Hergun masasına not yaz koy bilgisi olsun muhatabın muhasebedeki kadın değil sizden işi isteyen patron. Ona sormaliydiniz halletmistir diye dusunmeyin hiçbir zaman

Valla değmez bunlara, ben de çekemem. Huzur yoksa ben de yokum. Mecbur değilsem huzursuz bir ortamda hiç durmam..

Adamın bağırması hoş değil ama sizde muhasebedeki çalışana sormak yerine,iki dakikanızı ayırıp sormalıydınız,tekrar arayayım mı diye. O deseydi size arama yada ara diye. Siz hem telefonu bağlamayıp,hemde sormadığınız için işinizi alsattığınızı,savsakladığınızı düşünmüş olabilir.

Selam kızlar odasına girdim konuştu o kadından haber bekliyordum önemliydi dedi ben de muhasebedeki kadına danıştım sizin misafirleriniz var şubedeki diğer kadınla halletmiştir dedi yoksa kim arasa zaten söylüyorum niye söylemiyim.Neyse ben ne zaman lafa girmek istesem çıkacağımı söyleyecektim izin vermedi sanırım anladı çıkmak isteyeceğimi söyleyceğimi.Sonra bankadaki kadın bizi sıkıştırıyor demiş bizim patrona.Çünkü bankaya evrak fakslayınca ya da biriyle görüşmek isteyince hemen arıyoum işi varsa tekrardan anında arıyorum patron da bana söyledi.Odadan çıknca araya başka bir şey söyledi imkan vermedi çıkmak istediğimi.

Ne kadar nazik ve alingansiniz.
Bir isi yanlis yapmissiniz patron da kizmis.
Bana cok dogal geldi.
Biz asistanlarimizin uzmanlarinizin turlu turlu kaprislerini cekiyoruz hastanede.
Hemen pes etmeye gerek yok, asiri bir durum olmadigi surece birakmayin isinizi.

Bana istersem başkasını buluruz dedi bir de yerli yersiz bazaen kızıyormuş eski sekretere.Zor bir adam madem beni beğenmiyorsun varsayalım çıkmak istediğimi söyleyince beni neden engelliyorsun hani başkasını da buluruz diyordun

Back
X