• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işten cıkma

Ne kadar nazik ve alingansiniz.
Bir isi yanlis yapmissiniz patron da kizmis.
Bana cok dogal geldi.
Biz asistanlarimizin uzmanlarinizin turlu turlu kaprislerini cekiyoruz hastanede.
Hemen pes etmeye gerek yok, asiri bir durum olmadigi surece birakmayin isinizi.

Enteresan:)) mobbingi olağanlaştırmak, Bağırmanın normal olduğuna kendini inandırmak böyle bir şey herhalde. Hayat şartları zor Ayşenazcım siz de haklısınız. Fakat sinan'a ve annesine karşı o kadar nazik, kibarken asistanlarınıza, uzmanlarınıza bağırıyor musunuz? Üzüldüm vallahi. Ekmek gerçekten aslanın ağzında değil mi şekerim. Benim kurum yine iyiymiş, çalışanlar ve idareciler olarak birbirimize karşı sabırlıyıZdır canım maşallah.

Enteresan:)) mobbingi olağanlaştırmak, Bağırmanın normal olduğuna kendini inandırmak böyle bir şey herhalde. Hayat şartları zor Ayşenazcım siz de haklısınız. Fakat sinan'a ve annesine karşı o kadar nazik, kibarken asistanlarınıza, uzmanlarınıza bağırıyor musunuz? Üzüldüm vallahi. Ekmek gerçekten aslanın ağzında değil mi şekerim. Benim kurum yine iyiymiş, çalışanlar ve idareciler olarak birbirimize karşı sabırlıyıZdır canım maşallah.
Cok agresif buldum sizi.
Bu mobbing degil ki.
Ortada yanlis yapilan bir is soz konusu.
Ayrica konu bana gelirse, hekimlik usta-cirak iliskisidir ve canimla cicimle hayat kurtarilamiyor maalesef. Sizin isiniz bu kadar ciddi degilse daha sakin ve nazik kalabilmeniz mumkun tabi ki:)

Cok agresif buldum sizi.
Bu mobbing degil ki.
Ortada yanlis yapilan bir is soz konusu.
Ayrica konu bana gelirse, hekimlik usta-cirak iliskisidir ve canimla cicimle hayat kurtarilamiyor maalesef. Sizin isiniz bu kadar ciddi degilse daha sakin ve nazik kalabilmeniz mumkun tabi ki:)
Evet canım haklısın, hastaları azarlayan doktorları, gebeleri fırçalayan ebeleri düşününce... neyse hayırlı başarılar dilerim inşallah derslerinizde:KK49:

Haksız mıyım sence sevicira madem beni beğenmiyorsun çıkmak istediğimi söyliyeceğim zaman niye lafı ağzıma tıkıyor

Haksız mıyım sence sevicira madem beni beğenmiyorsun çıkmak istediğimi söyliyeceğim zaman niye lafı ağzıma tıkıyor

Haklısın bacım, kapitalizm böyle duyarsız bir makine haline getiriyor insanı. Kedi gibi yapıyorlar insanı para için. İnsani erdemlerden uzaklaşıyorlar. Varoldukları sistemin esiri oluyorlar. Bu da böyle bir sosyolojik tespit olarak kalsın burada. Sesini çıkar, isyan et, diren:) takdir ettim.

Çık bence sağlığını bozar böylesi
piskopatın teki

Yani canım eski sekreter 2 yıl dayanmış boş yere ona patlıyormuş bazen.Atıyorum müşteriye ya da ödemeyle ilgili bir sıkıntı var kız ortda olduğu için daha yakın direk ona patlıyormuş çok çektirmiş o da ev kredisi olduğundan çıkamamış.Kimse kimsenin stres topu değil

Back
X