- 30 Eylül 2024
- 192
- 44
- 13
- 30
- Konu Sahibi mormenekse94
Arkadaşlar size içimi dökmek ve fikirlerini okumak istediğim için yazıyorum. Ben 4 yıldır özel bir bankada calisiyorum .siyasal bilgiler mezunuyum .üniversite bitince Kurumsal bir yer olsun diye bankaya ise girdim. Ama bu 4 sene de o kadar çok yıprandım ki artık dayanamayacak duruma geldi is istifa ettim .subem değişti. Onceki subem yine dayanilir gibiydi ama bu yeni sube İnsanı şartların dışında bir çalışma sistemi var .Yetkili olmama rağmen personel eksikliğinden tek gişe olarak çalışıyorum. Sabah 9 dan akşam 6 ya kadar tek basima gözümü bile bir saniye kirpmaya vaktim olmadan calisiyorum. Ogle araları normalde 12.30 13.30 arasi ama ben 13.00 da bile yemeğe zor çıkıyorum. Akşam 5 de sube kapanır. Normalde ama müşteri yoğunluğuna tek kişi çalışarak yetiselemedgnden yeri geliyor 17.30 lara kadar musteri alıyorum musteri dışında sistemsel işleri de yapmayı onu daha saymadım bile artık beynim uyuşmuş bir haldeyim mesai saati bittikten sonra sarhoş gibi dolanıyorum evde hatta ayakta dengede bile zor duruyorum diyebilirim. Artık dayanamadım istifa ettim. Ama yeni iş bulamama korkusu oluşmaya başladı kaygi bozuklugu var bende sanki bir daha hiç is bulamayacakmisim gibi bir korku yüklendi bana . İhbar surecindeyim şuan. İstifamı geri çekmeyi bile düşündüm bu korku yüzünden ama bir yandan da savaştan çıkmışım gibi calistigim bir yerde ne kadar dayanabilirim çalışmaya diye düşünüyorum zaten dayanamadgm için istifa etim nereye kadar böyle bunun sonu yok diye. Bu korkuyu nasıl yenebilirim yada ne yapmam gerekiyor lütfen fikir verin bana