- 28 Mayıs 2011
- 1.353
- 1.171
- 333
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune hanıma...
Ne demek herkesin bi uslubu var?!herkesin bi uslubu vardır. karışmayın bence.
tebrikler. eski konuma bakıp işte mutsuz olduğum sonucuna varıp oradan vurmaya çalışmak. tebrikler. ben kimseyi azarlamadım. uslubum bu dedim. sen kimsin demişsin, ben de aynı soruyu sana soruyorum. varsa bi sıkıntın kibler geçersin. asıl sen kim oluyosun da beni azarlıyosun?Ne demek herkesin bi uslubu var?!
Pardon da sen kimsin ne hakla insanları tersleyip azarlıyorsun bu bi uslup değil! İşte ki mutsuzluğunun acısını kk'da insanlara saldırarak mı çıkartıyorsun?
Böylelerine prim verenlerin suçu aslında.Kendisi her konuda insanları azarlamak ve eleştirmekle prim yapıyor o yüzden onun yorum yaptığını gördüğümde okumadan az çok ne yazdığını tahmin ettim. Yorumlarını pek takmıyorum o yüzden. Zaten ne onlar benden ne de ben onlardan verim alabilirdim.
Söylemene gerek yok kiblendin zaten.tebrikler. eski konuma bakıp işte mutsuz olduğum sonucuna varıp oradan vurmaya çalışmak. tebrikler. ben kimseyi azarlamadım. uslubum bu dedim. sen kimsin demişsin, ben de aynı soruyu sana soruyorum. varsa bi sıkıntın kibler geçersin. asıl sen kim oluyosun da beni azarlıyosun?
Söylemene gerek yok kiblendin zaten.
Kim olduğuna gelince haksızlığa tahammül edemeyen biriyim.Kadın burada derdini anlatmış bi de buradakiler üstüne gidiyor. Ne hakla? Aynı cesareti göstermiyorsun diye mi? Kadının rızkını sen mi veriyorsun?
İlk üstüne giden sen olmuşsun ve her konuda dikkatimi çekiyorsun!kadının üstüne giden herkesi tek tek alıntıladın mı? ben göremiyorum. garezin bi bana galiba. kiblediysen sorun yok gidip ötede başkalarına saldırmaya başlayabilirsin. ben seni gözardı ediyorum. kafam rahat. aynısını tavsiye ederim.
Taahhüt te yazarlar ik ile pazarlık yap maaş bile almadım de dava açarım de bu işlerin kurdu oldum azıcık bende otelde kalmadıysan almazlar aslında ama durumum yok falan desen işe yarayabilir cnm ya üzüldüm bakAldım ama eğitimle şube çok farklı. Şimdi tek derdim tazminat olayı onu da artık açıkladıklarında göreceğim.
Evet orda hadi hadi diyen müşteri YOk zaten laylay geçiyor monitör başında eğitim şube farklıAldım ama eğitimle şube çok farklı. Şimdi tek derdim tazminat olayı onu da artık açıkladıklarında göreceğim.
Konu sahibi şuan çalışıyor mu? Ne iş yapıyor, mutlu mu? :)