• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten istifa ve sonrası

herkesin bi uslubu vardır. karışmayın bence.
Ne demek herkesin bi uslubu var?!
Pardon da sen kimsin ne hakla insanları tersleyip azarlıyorsun bu bi uslup değil! İşte ki mutsuzluğunun acısını kk'da insanlara saldırarak mı çıkartıyorsun?

Ne demek herkesin bi uslubu var?!
Pardon da sen kimsin ne hakla insanları tersleyip azarlıyorsun bu bi uslup değil! İşte ki mutsuzluğunun acısını kk'da insanlara saldırarak mı çıkartıyorsun?
tebrikler. eski konuma bakıp işte mutsuz olduğum sonucuna varıp oradan vurmaya çalışmak. tebrikler. ben kimseyi azarlamadım. uslubum bu dedim. sen kimsin demişsin, ben de aynı soruyu sana soruyorum. varsa bi sıkıntın kibler geçersin. asıl sen kim oluyosun da beni azarlıyosun?

Kendisi her konuda insanları azarlamak ve eleştirmekle prim yapıyor o yüzden onun yorum yaptığını gördüğümde okumadan az çok ne yazdığını tahmin ettim. Yorumlarını pek takmıyorum o yüzden. Zaten ne onlar benden ne de ben onlardan verim alabilirdim.
Böylelerine prim verenlerin suçu aslında.

tebrikler. eski konuma bakıp işte mutsuz olduğum sonucuna varıp oradan vurmaya çalışmak. tebrikler. ben kimseyi azarlamadım. uslubum bu dedim. sen kimsin demişsin, ben de aynı soruyu sana soruyorum. varsa bi sıkıntın kibler geçersin. asıl sen kim oluyosun da beni azarlıyosun?
Söylemene gerek yok kiblendin zaten.
Kim olduğuna gelince haksızlığa tahammül edemeyen biriyim.Kadın burada derdini anlatmış bi de buradakiler üstüne gidiyor. Ne hakla? Aynı cesareti göstermiyorsun diye mi? Kadının rızkını sen mi veriyorsun?

Söylemene gerek yok kiblendin zaten.
Kim olduğuna gelince haksızlığa tahammül edemeyen biriyim.Kadın burada derdini anlatmış bi de buradakiler üstüne gidiyor. Ne hakla? Aynı cesareti göstermiyorsun diye mi? Kadının rızkını sen mi veriyorsun?

kadının üstüne giden herkesi tek tek alıntıladın mı? ben göremiyorum. garezin bi bana galiba. kiblediysen sorun yok gidip ötede başkalarına saldırmaya başlayabilirsin. ben seni gözardı ediyorum. kafam rahat. aynısını tavsiye ederim.

kadının üstüne giden herkesi tek tek alıntıladın mı? ben göremiyorum. garezin bi bana galiba. kiblediysen sorun yok gidip ötede başkalarına saldırmaya başlayabilirsin. ben seni gözardı ediyorum. kafam rahat. aynısını tavsiye ederim.
İlk üstüne giden sen olmuşsun ve her konuda dikkatimi çekiyorsun!
Ay çok üzüldüm yahu neden böyle yapıyorsun :( :D

Aldım ama eğitimle şube çok farklı. Şimdi tek derdim tazminat olayı onu da artık açıkladıklarında göreceğim.
Taahhüt te yazarlar ik ile pazarlık yap maaş bile almadım de dava açarım de bu işlerin kurdu oldum azıcık bende otelde kalmadıysan almazlar aslında ama durumum yok falan desen işe yarayabilir cnm ya üzüldüm bak
Zaten iş mahkemeleri hep çalışandan yana ödemeye bilirsin

Aldım ama eğitimle şube çok farklı. Şimdi tek derdim tazminat olayı onu da artık açıkladıklarında göreceğim.
Evet orda hadi hadi diyen müşteri YOk zaten laylay geçiyor monitör başında eğitim şube farklı

Eğitim asla şubecilikle bir değil. Bize çok daha fazla, daha geniş eğitimler verebilirlerdi. Neyse artık geçti gitti.

Seni anlayabiliyorum canim.ben de farkli bir sektorde işe girdim.isi de bilmedigim icin diger calisanlara sormak zorunda kaliyorum surekli.ve o kadar soguk ve itici davraniyorlar ki artik dayanamayip agladim.cidden calisma ortami cok onemli.sabahlari kalkip işe giderken ayaklarim geri geri gidiyor resmen.kac gun dayanabilirim bilmiyorum paraya işe ihtiyacim olmasa bir dakika bile durmam.cok zor hayat coookk

Konu sahibi şuan çalışıyor mu? Ne iş yapıyor, mutlu mu? :)

Merhabalar :) Bankadan sonra cafeye geri döndüm iki ay daha çalıştım sonrasında teleonla anket işine girdim aslında ortamdakiler iyiydi ama fena bir baskı var ve iş göründüğü gibi değildi oradan da çıktım. Sonra yine cafeye döndüm ve hala cafede devam ediyorum en azından bildiğim iş, arkadaşlarımı seviyorum ve harçlığım çıkıyor. Mutlu musun diye soracak olursanız tam anlamıyla değilim çünkü ailem düzgün bir iş istiyor bazen bunu ben de istiyorum daha az saatler çalışıp daha çok para alabileceğim ama en azından bugüne şükür diyorum. Şu an ikinci evim olarak cafeyi gördüğüm için büyük bir sorunum da yok :)

Back
X