Ben güzel bir örnek vereyim :) bende yeni mezun olduğumda işimle ilgili bir alanda çoğu meslektaşımın tercih ettiği bir pozisyonda çalışmaya başlamıştım bir ofiste.O kadar mutsuzdumki ortamdan,ne kadar çabalasamda olmuyordu.Sabrediyordum geçici diyordum,ama işi tam anlamıyla yapsamda geçmeyecek bir durum olduğunu durumumu değiştirdiğimde anladım.Aynen senin gibi 2 hafta çalıştım ama 11 yıllık iş hayatımda en mutsuz olduğum zamanlardı.2 hafta sonra ayrılıp ordan yine mesleğimle ilgili ama daha spesifik bir konuda çalışan başka bir firmaya işe başladım.Ordada iş stresi vardı ancak bir önceki ile kıyaslanamazdı bile.Zaten stres nerde çalışırsan çalış olacaktır,önemli olan tolere edebilmek.Konuda uzman oldum,hatta o konuda uzman meslektaşım çok az olduğu için,diğer meslektaşlarıma göre daha iyi şartlarda işlerde çalıştım.Bana kattığı çok şey oldu.Hala diğer arkadaşlarıma göre çok artım var ve istediğim anda istediğim özelliklerde kolayca iş bulabilirim.Benimki biraz şans oldu,tesadüfle başladı diyebilirim daha doğrusu.Ama sende yapabilirsin,bazı işleri biz yapamayız başkası yapar,bazılarınıda biz yapabiliriz başkaları yapamaz.O sektörde yapamamışsan mutlaka mesleğine uygun başka bir pozisyonda daha mutlu çalışabilirsin.Denemeye devam et