İşten kovulmayi hazmedemiyorum

Yeliz1322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
63
-83
36
25
Merhaba part time çalıştığım iş yerinden patron saçma bı sebepten hatta sebep yokken keyfi yere çıkardı beni gıcık olduğu için gıcık olmak sebebide onunla aşk yasamamam adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim isimden olmak psikolojimi bozdu resmen gelme bidaha çağırmam seni dedi üç haftadır da yazmiyo zaten o kadar gicik olmuş ama Instagramdan cikarmiyo her hikayeme bakiyo bana geri yazmasını istiyorum işimi istiyorum çünkü seviyorum ortamımi işimi paramı fikir verin napmaliyim teşekkürler görüşünuz için şimdiden

3-5 tane daha konu açmamalısınız mesela

Bu lafım patronunuza İşle aşk aynı kefeye konmamalı. Ve sırf şans vermediğiniz içinde ekmek paranızla oynayan ya da kendi düşüncemle söyleyeyim bu şekilde sizi kendisine karşı mecbur bir duruma sokarak bu iş olmaz. Böyle cins bir patronun işyerinde çalışacağınıza az sürünün daha iyi bir iş bulun derim.

Isten paradan daha önemli olan böyle şerefsiz adamdan hamile kalmamak hayatın alt üst olması çok kolay hayatı çok hafife al iyormussun gibime geldi
Hayati hafife aldığımi nerden çıkardınız ayrıca hamile kalmak ne alaka yazıyı nerenizle okuyosunuz sizin gibiler

Eee madem boş degildin yeşil ışık yaksaydin. ..adam dun 1 bugun 2 hemen seninle yatmak mi istedi de tavır yaptın?
Tavir yapmadım aslında belli de ettim ama o ondan önce biseyleri itiraf ettirmek istedi bana yani ilişkiyi benim baslatmami istedi buluşma teklif ediyo sonra itiraf etmeyince u dönüşü yapuyo vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…