Tavir yapmadım aslında belli de ettim ama o ondan önce biseyleri itiraf ettirmek istedi bana yani ilişkiyi benim baslatmami istedi buluşma teklif ediyo sonra itiraf etmeyince u dönüşü yapuyoEee madem boş degildin yeşil ışık yaksaydin. ..adam dun 1 bugun 2 hemen seninle yatmak mi istedi de tavır yaptın?
Teşekkürler görüşün içinPatron haklıymış.
Emin olmak istedi herhalde..kendisi seneden hoşlanıyorum dedi mi?Tavir yapmadım aslında belli de ettim ama o ondan önce biseyleri itiraf ettirmek istedi bana yani ilişkiyi benim baslatmami istedi buluşma teklif ediyo sonra itiraf etmeyince u dönüşü yapuyo vs.
Emin olmak istedi herhalde..kendisi seneden hoşlanıyorum dedi
Bu adam bildiğin barzo.Sürekli imalarda bulunuyordu iste gece seni düşünüyorum belki iste buluşalım mi söyle güzelsin böyle güzelsin falan ordaki çalışan abla da damlayı istediğin belli ediyosunuz demiş oda kafaya taktım bu kızı olacak olacak demis
Tabi bende de hata var fazla naz aşık usandirir misali yüz vermedim pek verdim de vermedim gibi oldu şimdi de ben psimanim ama adam da tık yok napmaliyim geri yazamam da işten kovduHoşlanıyorum demiş sana.sende hoslaniyorsun...soyleseydin o zaman...valla anlamadim
Patron hakliyimis diyen kişi mi söylüyo bunuBu adam bildiğin barzo.
Uzak dur derim.
İşi de onun olsun, sevgisi de.
Evet.Patron hakliyimis diyen kişi mi söylüyo bunu
Senin yorumuna ihtiyacım yok teşekkürler
Peki.Senin yorumuna ihtiyacım yok teşekkürler
Heveslik bı durum yok bı ilişki yaşanır olursa olur olmazsa herkes yoluna ayrıca aramam da sorduğum soru geri yazar mıydi ben bi adım atmam ve niye bu kadar yükseldinizİstediğiniz cevabı veriyorum . Arayın size karşı boş değilim diyin. İşinize geri dönün bir süre sonra sizden hevesini aldıktan sonra geri işten kovar nasılsa ,o süre de çalışmış olursunuz
O iş yerinde ki ömrün adamin sana ilgisi bitene kadar, bunu anlayamiyo musun? Iliski yok diye seni kovan adam, hevesi gecince senle isi bitince seni tutar mi? Seni yollar, yeni avlarin pesine düşerHeveslik bı durum yok bı ilişki yaşanır olursa olur olmazsa herkes yoluna ayrıca aramam da sorduğum soru geri yazar mıydi ben bi adım atmam ve niye bu kadar yükseldiniz
Dışardan bakınca öyle duruyo ama ben de bazı konularda haksizim ve öyle önüne gelen salça olan bı adak degilO iş yerinde ki ömrün adamin sana ilgisi bitene kadar, bunu anlayamiyo musun? Iliski yok diye seni kovan adam, hevesi gecince senle isi bitince seni tutar mi? Seni yollar, yeni avlarin pesine düşer
Gidip gorus o zaman, 2. bi şans isteDışardan bakınca öyle duruyo ama ben de bazı konularda haksizim ve öyle önüne gelen salça olan bı adak degil
Bakin sorumu iyi okumamissiniz haklı olduğum bı konuda böyle bişey yapmam kendimi küçük düşüremem hikayelerime falan bakiyo instadan sizce geri yazar mı dedjmGidip gorus o zaman, 2. bi şans iste
Yazmaz benceBakin sorumu iyi okumamissiniz haklı olduğum bı konuda böyle bişey yapmam kendimi küçük düşüremem hikayelerime falan bakiyo instadan sizce geri yazar mı dedjm
Yukselmedim . İşinizi çok sevdiğinizi söylediğiniz için yazdım. Adam karsilik görmediği için sizi işten çıkarmış,yarın başka birşeyden yine çıkarır. Bu profesyonelce değil. Adamin vicdanına bağlı orada çalışmanız. Başka bir iş bulup hayatınıza bakınHeveslik bı durum yok bı ilişki yaşanır olursa olur olmazsa herkes yoluna ayrıca aramam da sorduğum soru geri yazar mıydi ben bi adım atmam ve niye bu kadar yükseldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?