İşten kovulmayi hazmedemiyorum

Merhaba part time çalıştığım iş yerinden patron saçma bı sebepten hatta sebep yokken keyfi yere çıkardı beni gıcık olduğu için gıcık olmak sebebide onunla aşk yasamamam adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim isimden olmak psikolojimi bozdu resmen gelme bidaha çağırmam seni dedi üç haftadır da yazmiyo zaten o kadar gicik olmuş ama Instagramdan cikarmiyo her hikayeme bakiyo bana geri yazmasını istiyorum işimi istiyorum çünkü seviyorum ortamımi işimi paramı fikir verin napmaliyim teşekkürler görüşünuz için şimdiden ❤️
Seviyorsan hoslanıyorsan yasa aşkını niye geri durdun.. kucagına atlama ama aşkını yaşa olmazsa istemezsin biter

Yersiz yorumlar gelmiş anlıyorum seni. Ama ne kadar agresif cevapların var. Yaşının 25 altı olduğunu düşünüyorum. Ezik nedir?.. Bir sakinleş önce..
Senin ekmeğinle oynayan adam da seni sevmiyordur . Beklentileri başkadır. İş bulunur zor da olsa. Ama o adamla yapacağın bir hata seni daha çok yakar üzer. Arkana bile bakma derim.

Öncelikle adamın senden hoşlandığı filan yok yani duygusal açıdan yok. Eğer olsaydı bırak seni kovmayi gözünün önünden ayirmazdi. Senden istediği şey belli sen de istiyorsan geri git hemen işe alır. O taraklarda bezin yoksa da böyle birinin çevresinde olmaktan kurtulduğuna şükret ve önüne bak.

Bir patronla ilişki yaşayacaksam mahalle fırıncısı olmazdı heralde. çıtayı biraz yüksek tutun yahu kızlar :)
Yelizcim sana gelince; adam seninle yatmak istemiş. ama konu uzayınca sıkılmış yollamış seni daha az uğraştıracak birini bulacak diye tahmin ediyorum. Hikayede üzülen sen olacaksın. Kendine yeni bir iş bul lütfen hedeflerini de her zaman yüksek tut. Gençlik kadar kıymetli hiçbirşeyin yok. Yok ben bu adamla uğraşacam dersen de instagramdan sil. gördüğün yerde yüz çevir. kaçan her zaman kovalanır. sevgiler.

Yav alt tarafı fırın sahibi bile kendini holding patronu sanıyo, ki o bile iğrenç de. Bu kızı kafaya taktımlar falan, yaz dizisi mi çekiyosunuz hdhhd.

Yahu siz olayın farkında mısınız? Adam ona yüz vermeyeni işinden atan bir aşağılık. Sizse durumu ilkel cilveleşmelere çeviriyosunuz. İnsanın azıcık onuru olur.

Herif seni isten kovmus sen hala instada orda burda listende tutuyorsun? Birde geri donmek istiyorsun.. donersen olur bence biseyler

Back
X