Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de Alev varher fake de ne hikmetse yeliz ismini seçiyor.
Seviyorsan hoslanıyorsan yasa aşkını niye geri durdun.. kucagına atlama ama aşkını yaşa olmazsa istemezsin biterMerhaba part time çalıştığım iş yerinden patron saçma bı sebepten hatta sebep yokken keyfi yere çıkardı beni gıcık olduğu için gıcık olmak sebebide onunla aşk yasamamam adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim isimden olmak psikolojimi bozdu resmen gelme bidaha çağırmam seni dedi üç haftadır da yazmiyo zaten o kadar gicik olmuş ama Instagramdan cikarmiyo her hikayeme bakiyo bana geri yazmasını istiyorum işimi istiyorum çünkü seviyorum ortamımi işimi paramı fikir verin napmaliyim teşekkürler görüşünuz için şimdiden![]()
patrona karşılık verip aşk yaşa ozaman ne diyelim burdan işten atan adamın arkadaşı değilizki tekrar al diyelimAma o ise o paraya ihtiyacım var evimin dibinde rahat rahat gidip geldiğim bı yer
Düzgün kız?Hayır değil ,30 yaşında bekar bı adam ayrıca nesne gönül eglendirsjn ki benim düzgün bir kız olduğumu biliyodu herkese yani orda çalışan 12 kişiye böyle bı yaklaşımı da hiç olmamış bı adam