İşten kovulmayi hazmedemiyorum

Hayatı bu kadar seviyosan benle ugrascak kadar et şikayet ama benim burdan sutlanmak falan zerre umrumda değil bugünden sonra girmem bile canims 😘
Hep böyle diyorlar, 59595.hesapla geri geliyorlar. Vazgeçemiyorsunuz bizden itiraf edin. 😂

Aynen bi düzgün bi düzgünsün sorma :KK70: neyse yönetime bildirdim eminim diğer arkadaşlar da bildirmiştir yakında siteden de şutlanırsın hadi bye ergen/mahmut abi
Hayatı bu kadar seviyosan beni yönetime şikayet etcek kadar et bakalım canims bugünden sonra girmem bile zaten sutlanmak falan zerre umrumda değil tatlım😘😘

Y Yeliz1322 işe böyle git

giphy.gif

Hayır değil ,30 yaşında bekar bı adam ayrıca nesne gönül eglendirsjn ki benim düzgün bir kız olduğumu biliyodu herkese yani orda çalışan 12 kişiye böyle bı yaklaşımı da hiç olmamış bı adam
O 12 kişinin erkek olduğunu iddia ederim ama ispat edemem.

Altı üstü fırın yahu.
12 kişinin 12 si de kadın mı ?
Bizim oradaki ekmek fırınında çalışanların çogu erkek.
2 bayan gördüm sadece o da kasada.
İş yeri dediği fırın mıydı? Bence patronla aşk yaşayana kadar müşterilerle yaşasa daha iyiymiş. hem çeşitlilik olur

Altı üstü fırın yahu.
12 kişinin 12 si de kadın mı ?
Bizim oradaki ekmek fırınında çalışanların çogu erkek.
2 bayan gördüm sadece o da kasada.
Arkadaşlar belli ki hepiniz hayatınızda mutsuzsunuz biri bişey yazsada laf soksak salça olsak derdindesiniz ama inanin şuan okula gidiyorum sizinle ugrascak enerjim halim gücüm yok şimdi çıkış yapicam çünkü anladım ki görüşlerinize ihtiyacım yok görüş bildirmiyosunuz karşılıklı. Atismaya ceviriyosunuz enerjinizi başka şeylere verin bari de biseye faydaniz olsun hepinizi öptüm 😘

Merhaba part time çalıştığım iş yerinden patron saçma bı sebepten hatta sebep yokken keyfi yere çıkardı beni gıcık olduğu için gıcık olmak sebebide onunla aşk yasamamam adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim isimden olmak psikolojimi bozdu resmen gelme bidaha çağırmam seni dedi üç haftadır da yazmiyo zaten o kadar gicik olmuş ama Instagramdan cikarmiyo her hikayeme bakiyo bana geri yazmasını istiyorum işimi istiyorum çünkü seviyorum ortamımi işimi paramı fikir verin napmaliyim teşekkürler görüşünuz için şimdiden ❤️

İstediğini elde edemeyince kolayca kapıya koyan birine sırf işini, iş ortamını, parasını seviyorsun diye dönmek istemen çok yanlış. Patronuna karşı ne hissedersen hisset ama adamın niyeti farklı. Başka yerde iş bakıp, ben silerdim onu.

Arkadaşlar belli ki hepiniz hayatınızda mutsuzsunuz biri bişey yazsada laf soksak salça olsak derdindesiniz ama inanin şuan okula gidiyorum sizinle ugrascak enerjim halim gücüm yok şimdi çıkış yapicam çünkü anladım ki görüşlerinize ihtiyacım yok görüş bildirmiyosunuz karşılıklı. Atismaya ceviriyosunuz enerjinizi başka şeylere verin bari de biseye faydaniz olsun hepinizi öptüm 😘
Evet çok mutsuz bireyleriz hemen de anladın.
Hepimizi öpeceğine patronunu öpseydin bari.
Ne şiş yanardı ne de kebab.

çok fazla yaz dizisi izliyorsun sanırım :D bence patronun sana aşık filan değil ona asıldığını anlayıp seni şutladı . inş da düşündüğüm gibi olmuştur . aksi mide bulandırıcı

Yine mutsuz hayatımız sorgulandı :KK43: bu kadar belli oluyor mu gerçekten işsiz güçsüz olduğumuz.
öpmeye ne kadar meraklısınız siz

Patronda gram akıl varsa değil kucağına yatağına atlasan da seni tekrar işe almaz 😅 kaçan kovalanmamış kovulmuş taktik ters tepti agresifliği herhalde bu biraz da ergenlikten çıkamama 😂

Back
X