- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim
Yaklasik olarak kac ayda atlayacaktin sevgili Damla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim
Adam beklemis sıkılmıs cikarmis isten, 2 gun sonra gene sıkılsa gene cikaricak, adamin lütfuna, keyfine kalmis orda calismak, boyle.is yeri mi olur?Yaklasik olarak kac ayda atlayacaktin sevgili Damla?
Maho aga da marabalara kizinca koyu satiyordu, o hesap.Adam beklemis sıkılmıs cikarmis isten, 2 gun sonra gene sıkılsa gene cikaricak, adamin lütfuna, keyfine kalmis orda calismak, boyle.is yeri mi olur?
Adam sizi işten çıkardığı için değil reddettiği için gıcık olmuşsunuz. Çalışmaya mı gidiyorsunuz aşk yaşamaya mı?Merhaba part time çalıştığım iş yerinden patron saçma bı sebepten hatta sebep yokken keyfi yere çıkardı beni gıcık olduğu için gıcık olmak sebebide onunla aşk yasamamam adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim isimden olmak psikolojimi bozdu resmen gelme bidaha çağırmam seni dedi üç haftadır da yazmiyo zaten o kadar gicik olmuş ama Instagramdan cikarmiyo her hikayeme bakiyo bana geri yazmasını istiyorum işimi istiyorum çünkü seviyorum ortamımi işimi paramı fikir verin napmaliyim teşekkürler görüşünuz için şimdiden![]()
Ask yaşamaya gidiyorum sıkıntı???Adam sizi işten çıkardığı için değil reddettiği için gıcık olmuşsunuz. Çalışmaya mı gidiyorsunuz aşk yaşamaya mı?
O zaman iyi olmuş size. Her gittiğiniz iş yerinin sahibiyle aşk yaşarsanız böyle kapının önüne koyulursunuz.Ask yaşamaya gidiyorum sıkıntı???
evli değil mi patronun ? Boş ver başka iş bulursun daha yaşın genç, ayrıca hiç bir zaman patronunla ilişki yaşama onlar zaten seni ciddi bir ilişki için hiç bir zaman görmezler, ya eşlerini aldatıyorlardır yada gönül eğlendirmek , o yüzdende hiç üzülme bile sonra çok pişman olursun.Merhaba part time çalıştığım iş yerinden patron saçma bı sebepten hatta sebep yokken keyfi yere çıkardı beni gıcık olduğu için gıcık olmak sebebide onunla aşk yasamamam adama karşı boş değildim ama iki ayda da kucağına atlicak değildim isimden olmak psikolojimi bozdu resmen gelme bidaha çağırmam seni dedi üç haftadır da yazmiyo zaten o kadar gicik olmuş ama Instagramdan cikarmiyo her hikayeme bakiyo bana geri yazmasını istiyorum işimi istiyorum çünkü seviyorum ortamımi işimi paramı fikir verin napmaliyim teşekkürler görüşünuz için şimdiden![]()
Hayır değil ,30 yaşında bekar bı adam ayrıca nesne gönül eglendirsjn ki benim düzgün bir kız olduğumu biliyodu herkese yani orda çalışan 12 kişiye böyle bı yaklaşımı da hiç olmamış bı adamevli değil mi patronun ? Boş ver başka iş bulursun daha yaşın genç, ayrıca hiç bir zaman patronunla ilişki yaşama onlar zaten seni ciddi bir ilişki için hiç bir zaman görmezler, ya eşlerini aldatıyorlardır yada gönül eğlendirmek , o yüzdende hiç üzülme bile sonra çok pişman olursun.
Hayır değil ,30 yaşında bekar bı adam ayrıca nesne gönül eglendirsjn ki benim düzgün bir kız olduğumu biliyodu herkese yani orda çalışan 12 kişiye böyle bı yaklaşımı da hiç olmamış bı adamevli değil mi patronun ? Boş ver başka iş bulursun daha yaşın genç, ayrıca hiç bir zaman patronunla ilişki yaşama onlar zaten seni ciddi bir ilişki için hiç bir zaman görmezler, ya eşlerini aldatıyorlardır yada gönül eğlendirmek , o yüzdende hiç üzülme bile sonra çok pişman olursun.
O yüzden mi gelir gelmez size yürüdü ?Ne kadar düzgün biri ki çalışanıyla aşk yaşamaya çalışıyor.Hayır değil ,30 yaşında bekar bı adam ayrıca nesne gönül eglendirsjn ki benim düzgün bir kız olduğumu biliyodu herkese yani orda çalışan 12 kişiye böyle bı yaklaşımı da hiç olmamış bı adam
Aynen bi düzgün bi düzgünsün sormaHayır değil ,30 yaşında bekar bı adam ayrıca nesne gönül eglendirsjn ki benim düzgün bir kız olduğumu biliyodu herkese yani orda çalışan 12 kişiye böyle bı yaklaşımı da hiç olmamış bı adam
Çirkin bir üslubum yok okuduysaniz eğer biri ust iste aynı soruyu niye sormuşsun diyo diğeri ise patron haklı teşekkür edip yorumlarını merak etmediğimi söyledim.Adam evli değil babası ve kız kardeşi ile birlikteyiz zaten hatta babası bizi yakıştırıyodu evlenin falan diye şaka yollu imalarda bulunuyordu.Evet aslında etik değil hatta keske böyle davranmasaydi ben de isimden olmazdım diye çok düşündüm ama oda hoşlandı ben de yapacak bişey yok maalesef yorumunuz için teşekkürlerKonu açmış sınız,insanlar yazıp fikirlerini söylüyor.Bu saldırgan,bu çirkin üslup niye?İyi ben de fikrimi belirteyim;be öyle bir işyeri,ne de böyle bir patron olmaz.İş ve aşkta aynı anda yürümez.Etik değil bunlar.Bir de ben bu adamın evli olma ihtimali üzerinde durdum biraz.
Aynen bi düzgün bi düzgünsün sormaneyse yönetime bildirdim eminim diğer arkadaşlar da bildirmiştir yakında siteden de şutlanırsın hadi bye ergen/mahmut
Dur ya daha aşk yaşayacaktı nereye gönderiyorsunAynen bi düzgün bi düzgünsün sormaneyse yönetime bildirdim eminim diğer arkadaşlar da bildirmiştir yakında siteden de şutlanırsın hadi bye ergen/mahmut abi
Kız nerden anladın?Aynen bi düzgün bi düzgünsün sormaneyse yönetime bildirdim eminim diğer arkadaşlar da bildirmiştir yakında siteden de şutlanırsın hadi bye ergen/mahmut abi
Girdiğin yerlerden şutlanmayı ilke edinmemeni öneririm.Hayatı bu kadar seviyosan benle ugrascak kadar et şikayet ama benim burdan sutlanmak falan zerre umrumda değil bugünden sonra girmem bile canims![]()