Valla anlattiklarindan sonra benim de midem bulandı...
Mümkün mü?
Mümkün
Sen duy da iş ara diye de yapabilirler...Şöyle soylim odalarimiz yakin telefonda yuksek seslede konusurken duydum eleman arama sayfalariyla telefonda gorusuyordu. Hani bi duyurmim cekinmesi yok. Bu kadar acik acik yapar mi insan. Onceden satis biriminin ayri sekreteri varmis simdi yok orasi icin de olabilir mi diye dusunuyorum ama evet benim de midem bulandi.
Aynen öyle ortalığı karıştırıyorIste soyleyen kisi ben ortaligi karistiriyor gibi olurum o yuzden sorma dedi ortada benim ismim yok yani aslinda yabanci dil bilen sekreter ariyoruz denmis o kadar. Ben de sekreterim sonucta ama yonetici sekreteri.
YABANCI DİL BİLMENİ GEREKTİRİCEK BİRİ VAR MI ?
YABANCILARLA MUHATTAP OLMAN GEREKİYOR MU ?
SATIŞ BİRİMİ İÇİN MECBUR OLMAK ZORUNDA. SENİN ASİSTANLIĞIN KAPSAMINDA BÖYLE BİRŞEY VAR MI ?
(BÜYÜK YAZDIĞIMI SONRADAN FARKETTİM DÜZELTMEYE ÜŞENDİM)
diğer iş yerimden sözde benim haberim olmadan benim yerime adam baktılar ama ben her geleni biliyordum çünkü camlı oda idi ortam sesi çoğu zaman dişari geliyordu. bende iş aramaya başladım zaten memnun değildim.
ben istifa etmeye fırsat olmadan onlar içten çıkardı bende zaten iş bulmuştum en temizi oldu.
bence sen kuşkulanma başka bölüme arıyorlardır
sikinti yapma guvendigin birine sordurabilirsinSen boyle diyince kuskulanmamak elde degil :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?