İşten mi çıkayım ne yapayım

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Rahatsızlığım yüzünden rapor aldım bir süredir yöneticim yüzünden eziyet görmekteyim bildigin eziyet bir de karşıma geçmiş vicdan dan bahşediyor asıl vicdansız sensiz insafsız içim o kadar doldu ki işten de çıkamıyorum ne yapsam nasıl anlatsam derdimi karşımdaki insan degil ki anlasın sırf rapor aldım diye başladı içim resmen nefret dolu siz nasıl baş ediyorsunuz boyle despot ayrımcı insanlara sabahtan beri sinirden duramıyorum kuduruyorum resmen

Rapor yasal bisey niye ki sorun yapıyolar çalıstığın is yeri yoğunmu yoksa idare edilebilecek tarzdan mı durumunuzu izah edin belki anlayıslı olur

Rapor yasal bisey niye ki sorun yapıyolar çalıstığın is yeri yoğunmu yoksa idare edilebilecek tarzdan mı durumunuzu izah edin belki anlayıslı olur
Çalıştığım yer yoğun bir yer rapor alınca dusman gibi davranıyorlar kuduruyorum resmen nefret ediyorum sabahtan elim ayağım titriyor dua ediyorum allahım hakkımı koyma diye dayanamıyorum isimden nefret ediyorum mecburen katlanıyorum çok mutsuzum cok

O kadar kendini bunaltma hastalık bu neden düşman kesiliyolar ki herkesin başına gelir geçmiş olsun rahatsızlığınız nedir

Ah canim ya benim de çok sinir bozucu kadin bir yoneticim vardi, ise gitmek istemiyordum onun yüzünden is disinda hicbirsey paylasmamaya çalış, yoksaymayi deneyebilirsin ki bu baya zor, ve kisisel algılama yaptıklarını muhtemelen herkese öyle davranıyordur

O kadar kendini bunaltma hastalık bu neden düşman kesiliyolar ki herkesin başına gelir geçmiş olsun rahatsızlığınız nedir
Ya kasiklarimda agri var bu yüzden rapor aldım ama sağolsun yöneticim bütün işi yine bana yüklemiş başka adam yokmuş gibi istemediğim işleri bile bana yüklemiş nefret ediyorum ondan nefret iğreniyorum

Kadın doğumdan durumunu izah eden bi yazı falan istesen onuda yöneticini versen belki ikna olur

Bende istemiyorum mecburen oradayım başka bir yer bulsam çıkıcam evin masrafını ben karşılıyorum annemde müdürle konus diyor ne diyeyim ki açık açık söylüyorlar sen rapor aldın dinlendin diye iğreniyorum hepsinden sürekli ağlıyorum dayanamıyorum

Kadın doğumdan durumunu izah eden bi yazı falan istesen onuda yöneticini versen belki ikna olur
Ben rapor almadan önce konuşmuştum bana su kadar is verin tamam bakarız demişti rapor aldıktan sonra istemediğimi bildiği icin yapiyor güya intikam alıyor

Bazen yöneticiler öyle zorluk çıkarıyor işte ama raporu veren doktor vermiş ne diye inat ediyorlar ki işe başladın mı başlıcakmısın yada yıllık iznin falan yok mu onu kullan

Bazen yöneticiler öyle zorluk çıkarıyor işte ama raporu veren doktor vermiş ne diye inat ediyorlar ki işe başladın mı başlıcakmısın yada yıllık iznin falan yok mu onu kullan
Yillik iznim yok canim bitirdim başlayacağım ise malesef onun istediği şekilde,inat edip rapor alıcaktim ama bu sefer canimi çıkarır tersi cok pis özellikle bana karşı diğer arkadaşlarda aynisini yaptı ama bütün öfkesi nefreti bana benden ondan iğreniyorum yüzünü bile görmek cehennem gibi bana resmen

Canim mudurun nasil biri onla konuşmak cozum olabilir ama bu sefer de yoneticin iyice sana karsi kinlenmesin

Yanına gidip konuş bence durumu söyle hastalığını söyle simdi ise başladım çalışıyorum sonuçta falan de

Ben rapor alırken ortalık karışmış isler yoğunlaşmış onun seyide bana kesildi tehditler savurdu yok boyle yok söyle diye diğer arkadaşlara normal yine eskisi gibi yapmış bana gelince neyse artık diyecek kelime bile bulamıyorum

Uzman hekim verdiğine göre kesinlikle keyfi bir rapor değildir aldığınız. Siz normal ritimde işlerinizi yapın, yetişmeyecek kısmını verirken biliyordur zaten. Özelde mobbing uygulaninca ne yapılır bilmiyorum. Allah sabır versin.

Evet üzerimde mobbing uyguluyor nasıl baş ederim bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Bazı yöneticiler gerçekten çok iğrenç . Ama bazı çalışanlarda hasta olmadan çok kolay rapor alabiliyor . Bu hafta aynı olayı yaşadım , benimle tartışan ve işten çıkarmaya karar verdiğim bir çalışan pazartesi gününe kadar rapor aldı gerçi sizin nasıl biri olduğunuzu gerçek mi /yalan mı olduğunu anlaması gerek yönetici olan kişi ...
kendinizi ezdirmeyin tabii ki , allah kolaylık versin . İşten çıkarsanız da , kendinizi garantiye almadan çıkmayın , malum iş bulmak çok zor ..
hakkınızda hayırlısı olsun

Yanına gidip konuş bence durumu söyle hastalığını söyle simdi ise başladım çalışıyorum sonuçta falan de
İs yerinde görünce ne diyeyim sinirlenince benim gözüm hiç bir şeyi görmez zor tutuyorum kendimi zor

Cnm benim benim konularımı okumanı şiddetle tavsiye ederim bir yıldır mobingin her türlüsünü görüyorum sana tavsiyem bu insanlar her yerde var olacaklar iradeni kaynetme sinirlenip hata yapma özetle ben bir iftiraya uğradım bir yıldır 9 a karşı bir savaşıyorum içine ağla ama unutma Allah bizimle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…