Çalıştığım yer yoğun bir yer rapor alınca dusman gibi davranıyorlar kuduruyorum resmen nefret ediyorum sabahtan elim ayağım titriyor dua ediyorum allahım hakkımı koyma diye dayanamıyorum isimden nefret ediyorum mecburen katlanıyorum çok mutsuzum cokRapor yasal bisey niye ki sorun yapıyolar çalıstığın is yeri yoğunmu yoksa idare edilebilecek tarzdan mı durumunuzu izah edin belki anlayıslı olur
O kadar kendini bunaltma hastalık bu neden düşman kesiliyolar ki herkesin başına gelir geçmiş olsun rahatsızlığınız nedirÇalıştığım yer yoğun bir yer rapor alınca dusman gibi davranıyorlar kuduruyorum resmen nefret ediyorum sabahtan elim ayağım titriyor dua ediyorum allahım hakkımı koyma diye dayanamıyorum isimden nefret ediyorum mecburen katlanıyorum çok mutsuzum cok
Ya kasiklarimda agri var bu yüzden rapor aldım ama sağolsun yöneticim bütün işi yine bana yüklemiş başka adam yokmuş gibi istemediğim işleri bile bana yüklemiş nefret ediyorum ondan nefret iğreniyorumO kadar kendini bunaltma hastalık bu neden düşman kesiliyolar ki herkesin başına gelir geçmiş olsun rahatsızlığınız nedir
Bende istemiyorum mecburen oradayım başka bir yer bulsam çıkıcam evin masrafını ben karşılıyorum annemde müdürle konus diyor ne diyeyim ki açık açık söylüyorlar sen rapor aldın dinlendin diye iğreniyorum hepsinden sürekli ağlıyorum dayanamıyorumAh canim ya benim de çok sinir bozucu kadin bir yoneticim vardi, ise gitmek istemiyordum onun yüzünden is disinda hicbirsey paylasmamaya çalış, yoksaymayi deneyebilirsin ki bu baya zor, ve kisisel algılama yaptıklarını muhtemelen herkese öyle davranıyordur
Ben rapor almadan önce konuşmuştum bana su kadar is verin tamam bakarız demişti rapor aldıktan sonra istemediğimi bildiği icin yapiyor güya intikam alıyorKadın doğumdan durumunu izah eden bi yazı falan istesen onuda yöneticini versen belki ikna olur
Yillik iznim yok canim bitirdim başlayacağım ise malesef onun istediği şekilde,inat edip rapor alıcaktim ama bu sefer canimi çıkarır tersi cok pis özellikle bana karşı diğer arkadaşlarda aynisini yaptı ama bütün öfkesi nefreti bana benden ondan iğreniyorum yüzünü bile görmek cehennem gibi bana resmenBazen yöneticiler öyle zorluk çıkarıyor işte ama raporu veren doktor vermiş ne diye inat ediyorlar ki işe başladın mı başlıcakmısın yada yıllık iznin falan yok mu onu kullan
Bende istemiyorum mecburen oradayım başka bir yer bulsam çıkıcam evin masrafını ben karşılıyorum annemde müdürle konus diyor ne diyeyim ki açık açık söylüyorlar sen rapor aldın dinlendin diye iğreniyorum hepsinden sürekli ağlıyorum dayanamıyorum
Yanına gidip konuş bence durumu söyle hastalığını söyle simdi ise başladım çalışıyorum sonuçta falan deYillik iznim yok canim bitirdim başlayacağım ise malesef onun istediği şekilde,inat edip rapor alıcaktim ama bu sefer canimi çıkarır tersi cok pis özellikle bana karşı diğer arkadaşlarda aynisini yaptı ama bütün öfkesi nefreti bana benden ondan iğreniyorum yüzünü bile görmek cehennem gibi bana resmen
Konusucam bakalim ne yapacakCanim mudurun nasil biri onla konuşmak cozum olabilir ama bu sefer de yoneticin iyice sana karsi kinlenmesin
Evet üzerimde mobbing uyguluyor nasıl baş ederim bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorumUzman hekim verdiğine göre kesinlikle keyfi bir rapor değildir aldığınız. Siz normal ritimde işlerinizi yapın, yetişmeyecek kısmını verirken biliyordur zaten. Özelde mobbing uygulaninca ne yapılır bilmiyorum. Allah sabır versin.
İs yerinde görünce ne diyeyim sinirlenince benim gözüm hiç bir şeyi görmez zor tutuyorum kendimi zorYanına gidip konuş bence durumu söyle hastalığını söyle simdi ise başladım çalışıyorum sonuçta falan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?