İşten nasıl ayrılabilirim

Peki ben evde dilekçemi yazsam baskasi götürse sorun olurmu bilmedigim için soruyorum tabi dogru olan benim müdürle bizzat konuşup aciklayip dilekce yazip öyle ayrilmam ama bu şuan için mümkün değil maalesef

Doğru çıkış kodunu da farklı bir sebepten göstersinler bu daha güzel olur.
Ne güzel yönlendirme yapmışsınız.

Doğru çıkış kodunu da farklı bir sebepten göstersinler bu daha güzel olur.
Ne güzel yönlendirme yapmışsınız.
Ben isyerine bi yanlış yapmadım saygısızlığım ters bi davranışım olmadı evet uzun sure çalışmak icin çıktım ama baktim olmuyo yolunda gitmeyen seyler var ve ayrılmak istedim ayrıca deneme süreci icindeyim

Mesajlada halledebilirsin deneme süresi bu sonuçta. Açıklayıcı bi mesaj yeterli. Ama iş hayatında kiminle nerede karşılacağın belli olmaz gidip kısa bi istifa her şeyi daha rahat çözer. Not ikcıyım

Tekrar karsilacagim kisiler degil çalıştıgim yerde fabrika tarzi biyer degil mesajla bildirsem sorun yaşamam dimi

Tekrar karsilacagim kisiler degil çalıştıgim yerde fabrika tarzi biyer degil mesajla bildirsem sorun yaşamam dimi
Yaşayabilirsin diyoruz inanmıyorsun.
Çıkış kodunu farklı verebilir.
Bir sonraki işinde dünya çok küçük kötü referans olabilir.
Bu kadar büyük olay olmamalı sabah gidip kendinizi ifade edip çıkıp gelmek.

Sigorta girişi bile gözükmüyor henüz tam olarak nasıl bakılıyor ona
E devlette arama kısmına 4a işe giriş bildirgesi yazman lazım. Bu zamana kadar yapılan tüm bildirgeler çıkar. Gözükmüyorsa yapmamış olabilirler. Yasal değil ama deneme süresi bitince yapma ihtimali oluyormuş bazı yerlerin. Yarın gidip onu sormak ve istifa vermek daha mantıklı

Bildigime göre bi kac gün gec yapilabiliyomus ama giris olarak girdiğim tarihten baslatiyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…