işten sıkıldım!

cruciss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
5
0
36
Balıkesir
1,5 senedir burda çalışıyorum ve ramazan dolayısıyla aşçımıza izin verildi bütün çay bulaşık bende ve bıktım yemin ediyorum elimden gelse ayrılacagım ama yeni araba aldık borcunu ödüyoruz.eylülde baslayacak eşim bile izinli olmasına rağmen baska işte calısıyor onu tek basına bırakmak ıstemıyorum ne yapmam lazım bilmiyorummmm

canım orda çalışırken başka işler bak.ben mesela çalıştığım şirketten memnun değildim bütün gün kariyer.nette yeni iş arıyordum sonunda buldum ve ordan çıkıp ertesi gün yeni iş yerimde başladım.sende öyle yapabilirsin belki.borç varsa yeni iş bulmadan çıkmak riskli olabilir ben göze alamadım.

ne sasnslısın canım bak bende keske calısabılsemde bulasık yıkasam sadece bır aylıgına kesekeeeee ah ah bendse uc gorumce bır kaynanyla aynı evde kalıyorum sen bende ne sabır var bılıyomusn nasıl evlılıgım var bılıyomusun esım tam bı manyak

cevap verdıgınız ıcın saolun baska ıs bakmak aklıma gelıyor fakat burdakı ınsanlar bana cok deger verıyor kımsenın bana karıstıgı yok maasımda ii sayılır bilmiorum ne yapım sana da allah sabır versın canım ya hepberaber oturmak gercekten zor

Back
X