- 1 Şubat 2025
- 120
- 69
- 13
- Konu Sahibi yingyang92
-
Cocuklu ev hanimlarina da bu süre yetmiyor cook şeetmeyin, gun en az 30 saat olmaliydi, bastan hesabi yanlis tutmuslar.Saat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Allah sizi inandırsın çalışırken daha mutluyum. Şimdi hamilelik iznindeyim diye evdeyim ama hem daha çok yoruluyorum hem de sosyal hayatım azaldı. İnsan evdeyken daha çok temizlik falan yapmaya meyilli oluyor. Çalışırken evim daha temiz, daha derli topluydu. Yemek konusunda da sıkıntı yaşamazdım. Şimdi hee gün ne yemek yapsam diye düşünüyorum. Berbat bir hayat.Saat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Gün 30 saat olursa kapitalist sistem senın çalışma saatini 8den 12ye çıkarır. Avrupa da birçok ülkede haftanın 4günü çalışma sistemine geçilmiş bizimkiler insanı daha ne kadar robotlaştırabiliriz derdindeSorum ciddi, neden gülündü anlamadım. Gün bence de 30 saat olmalı.
Mesainin dörtte bitmesi lazım yaa en mantıklıs8 bu bence. Ek olarak cumartesi özel kurumlarda falan da iş olmayacak. İnsan yasamayı unutur depresyona girer bu mesai ileSaat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Çocuklar kaç yaşında? Evet gayet normal ve yaygın bir döngünün içindesiniz. Mesai saatlerim sizden kısa. ben de kalan zamanda ufağı okuldan alıp doyurup ödev yaptırıyorum mesela, büyük okuldan aç geldiği için aynı saatlerde akşam yemeğini hazırlamak zorundayım. yine boş kalamıyorum.Saat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Yetmiyor tabi ki, kendime de bakamıyorum, bi gün süpürge açıyorum bir gün banyoyu yıkıyorum, ben bi yeri yaparken eşim başka yeri o şekilde yapıyoruz ama kesinlikle yetmiyor tabi ki. Ayda bir dip boyamı yapabilirsem kendimi bakımlı hissediyorumSaat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
İş dışında size kalan zaman.Evliyim 2 çocuğum var çalışıyorum sosyal hayat ne ki??
Pazar?Evden calistigim gunlerde ara verip yuruyus yapiyorum cikip dolasiyorum ya da spora gidiyorum. Tek gezme gunum cumartesi
Öyle bir zaman kavramı yok bendeİş dışında size kalan zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?