İşten sosyal yaşantınıza vakit kalıyor mu?

Saat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Cocuklu ev hanimlarina da bu süre yetmiyor cook şeetmeyin, gun en az 30 saat olmaliydi, bastan hesabi yanlis tutmuslar.

Saat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Allah sizi inandırsın çalışırken daha mutluyum. Şimdi hamilelik iznindeyim diye evdeyim ama hem daha çok yoruluyorum hem de sosyal hayatım azaldı. İnsan evdeyken daha çok temizlik falan yapmaya meyilli oluyor. Çalışırken evim daha temiz, daha derli topluydu. Yemek konusunda da sıkıntı yaşamazdım. Şimdi hee gün ne yemek yapsam diye düşünüyorum. Berbat bir hayat.

Evliyim çocuğum yok çalışıyorum inan hiç sosyal hayatımız yok akşam olduğu zaman temizlikmi yapalım iyemekmi yapalım bilemiyorum akşam olduğu zaman vücut yorgun düşüyor inan 8 de uykum geliyor bende sabah 6 da kalkıyorum akşam 6.30 da evdeyim

Gün yetiyor mu acaba?
dün öğle arasında eve gittim; balkon yıkadım, çamaşırları makineye attım, buzdolabındaki atılacakları topladım, evi toparladım.
akşam kreş çıkışı kızı parka götürdüm, eve geldik yemek yedik, kızı banyo yaptırdım, kitaplarını okudum, uyudu. ondan sonra da bulaşıkları toparladım, çamaşırları astım. böyle yazarken hızıma ben bile yetişemiyorum

sosyal hayata vakit ayıracaksam eve zaman ayırmıyorum, salıyorum.. haftaiçi bi akşam kahvaltı hazırlıyorum, bi akşam dışarıda yiyoruz, böyle böyle kendime zaman açmaya çalışıyorum.

Sorum ciddi, neden gülündü anlamadım. Gün bence de 30 saat olmalı.
Gün 30 saat olursa kapitalist sistem senın çalışma saatini 8den 12ye çıkarır. Avrupa da birçok ülkede haftanın 4günü çalışma sistemine geçilmiş bizimkiler insanı daha ne kadar robotlaştırabiliriz derdinde

Calismiyorken arada yemek yapiyordum ama artik calisiyorum ve yemek olayini biz tamamen biraktik artik hazir mikrodalga yemekleri, balık vs aliyoruz yiyoruz mutfagi neredeyse kullanmaz olduk hizli hazirlanacak seyler max.
Temizligi de cumartesi bi kisa sil supur filan yapiyoruz o kadar. Eve gec gelmiyorum teknik olarak yemek yapilabilir ama yapamam yani oturmak takilmak istiyorum.
Calismak guzel bisey degil diye diye 1 sene oldu birakcam bu işi

Ben iki ay oldu ise başlayalı.Sosyallesme yok ben herkesi çağırıyorum sosyalleşme ise
Kızkardeşim annem ,görümcem yaz şimdi çocuklar evdeler ben de akşam yemek yapılmış hazır gidiyorum. Onun dışında yakın yerlere çay yapıp gidiyoruz misafirlerle tabi

Mesainin dörtte bitmesi lazım yaa en mantıklıs8 bu bence. Ek olarak cumartesi özel kurumlarda falan da iş olmayacak. İnsan yasamayı unutur depresyona girer bu mesai ile

Evden calistigim gunlerde ara verip yuruyus yapiyorum cikip dolasiyorum ya da spora gidiyorum. Tek gezme gunum cumartesi

Çocuklar kaç yaşında? Evet gayet normal ve yaygın bir döngünün içindesiniz. Mesai saatlerim sizden kısa. ben de kalan zamanda ufağı okuldan alıp doyurup ödev yaptırıyorum mesela, büyük okuldan aç geldiği için aynı saatlerde akşam yemeğini hazırlamak zorundayım. yine boş kalamıyorum.

Yetmiyor tabi ki, kendime de bakamıyorum, bi gün süpürge açıyorum bir gün banyoyu yıkıyorum, ben bi yeri yaparken eşim başka yeri o şekilde yapıyoruz ama kesinlikle yetmiyor tabi ki. Ayda bir dip boyamı yapabilirsem kendimi bakımlı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…