İşten sosyal yaşantınıza vakit kalıyor mu?

Sabah 6:30 kalkiyorum kahvaltiyi hazirlayip kizimi da kaldiriyorum 7:30 kahvalti saati.
Yarim saat hazirlanma sureci derken isim evime yakin gidis donus sorunum olmuyor. 18:30 cikis saatim.
Ama ben de yetemiyorum.
Evde yemek yoksa yemek yapiyorum ve saat 21:00 de yemek masasina oturuyoruz.
Gun bitiyor.
Hafta sonu camasir, ev temizligi derken firsat buldukca disari atiyorum kendimi

Ben sadece kendimi kaldırıyorum ve giydiriyorum. Saat 7 oluyor.

Saat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Belki sosyal hayatınız yok ama bir anne olarak günlük 8-8bucuk saatlik uyku düzeniniz sayesinde parlak bir cildiniz, iyi bir kalp sağlığınız ve yüksek odaklanma gücünüz vardır. O taraftan bakın isterseniz

Evliyim çocuk yok cumartesi yarım gün yani toplam 6 gün işe git gel yapıyorum 1 sene oldu burda ve yıldım bazen hiç bir şeye yetişemiyorum en güzeli home ofis yaa

Sabah 4 de kalkip 5 de evden cikiyorum. saat 3 de isi birakip 4 de cocugu kresden alip eve gidiyorum. Yemek yap kizi yika, kendim dus al. Saat 8de kizi uyutup bende yataga geciyorum. 1-1,5 saat telefonda birseyler okuyup bayiliyorum.
Haftasonuda alis veris, ev temizleme cocugu oyala. Kendime vakit ayiramiyorum.

1haftadur raporluyum evdeyim. Dünya varmis.

Sabah 8,30 akşam 6 mesai saatlerim. işten çıkıp eve gitmem 15 dakika sürüyor ( küçük bi şehirde yaşıyorum ) eşimin işten gelmesi 8,30-9 u buluyor. evde robot var o hergün süpürüyor zaten ev gelince ben bi tur siliyorum sadece. tozları haftalık alıyorum. lavaboları her gece akşam yatmadan önce yıkarım. haftada 1-2 dışarda yeriz. ertesi günün yemegini bi gün önceden yaparım genelde. bu yüzden pek yemek derdim olmaz. arkadaşlarla buluşmaya veya eşimle biyerlere gitmeye vakit hep oluyor.
ama bu döngüde çocuk yok şimdilik. çocuk olunca nasıl oluyor bilemiyorum. birde eşim temizlige bulaşığa her şeye yardım eder.

bekar anne misiniz?
bekar anneyseniz arasira cocuklar babada da kalsinlar hem baglari güçlenir
siz de o günü ne yemek ne temizlik bekar günü ilan edersiniz:)
esiniz rahmetli olduysa basiniz sagolsun
yok esiniz var ise ne halta yariyor? siz de çalışıyorsunuz o da calisiyor niye tüm yük, tüm sorumluluk sizde? o ne yapiyor siz bunca cirpinip yetmeye calisirken?

Anne olmadığınız halde vakit kalmiyorsa o zaman sizin gezmeye eğlenmeye gönlünüz yok pek.
Böyle şeyler içinden gelmezse yük olur insana zaten. Severek yapılan her şey için zaman da bol enerji de.
Yorgun hissediyorum kendimi eve gelip, yemek yapınca. Bir de onu kaldırması var.

Yorgun hissediyorum kendimi eve gelip, yemek yapınca. Bir de onu kaldırması var.
Sanirim uğraştırıcı menüler hazırlıyorsunuz, yoksa o kadar surmemesi lazım. Ayrıca iki kişilik nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz ki onu kaldirmak da bu kadar yoruyor?Neler hazırlıyorsunuz yemek olarak? Acaba ağır yemekler yediğiniz için ağırlık mi çöküyor? Dört başı mamur sofralar mi kuruyorsunuz her gün her gün calistiginiz halde?

Siz de eşiniz de çalışıyorsa iş yükü hep sizde değildir umarım, eşinizden destek alıyor musunuz?

Bu arada isterseniz bir kan değerlerinizi ölctürün, Demir eksikliği otomatik olarak yorgunluk olarak dönüyor insana.

Eşim yok, normal bekar yemeği.. Ama yine de vakit alıyor. Sİz neler hazırlıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…