İstenilen gelin?

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Geçen bir ilişkiye başladım demiştim ablalarım okumuşsunuzdur. Bugün yüz yüze biraz konuştuk ailelerden falan. Ben sevgilime göre biraz daha özgür ruhluyum. Ve söylediğine göre ailesi falan dövme tarzı şeyleri sevmiyomuş. Bende 1 tane var ama sorun olmaz dedi. Ciddi ilişki düşünüyorum seninle ama bunu kesinlikle ikimizin de istemesi için 4 5 aya ihtiyacımız var dedi. Ben senin ailene yakışıyo muyum sen benimkine yakışıyo musun bunları görebilelim dedi. Ben ona değer veriyorum ve gerçekten istiyorum onunla hayat geçirmeyi.O da ben de birbirimizi için değişebiliriz bunu da biliyorum. Şimdi ise o benim ailemin istediği bir erkek tipi bizim aileye uygun biri yani tanıdığım kadarıyla ama anladığım kadarıyla da onun ailesi biraz daha mütevazi gelin adayı istiyo. Dövmem sıkıntı olmaz tamam ama onun dışında Bi sorunum olduğunu düşünmüyorum Anlamadığım şey şu ki mütevazı gelin adayı nedir nasıl davranır ben nasıl davranmam gerektiğini bilemedim. Bir kayınvalide nasıl bir gelin adayı ister ki?

İnsanın içi güzel olsun güzelim dövme fln hikaye senin için nasıl güzel ise hayata bakış açın nasıl ise işte öyle davran asla yapmacık olma seni seven seni her haliyle sevsin 😉😉😉

Tamam beni her halimle sever dövmem dışında da sorun olur dediği bişey yok bende ama bende biraz başına buyruk bir kızım ve böyle olmayı bende istemiyorum. Hayatım çok düzensiz ve o Bi kaç günde bile hayatımı çok düzene soktu, fikirlerimi de öyle. Bende hayatım düzene girsin özgür ruhum yine kalsın ama hayatım daha düzenli güzel olsun istiyorum

Hayata bakış açısını biraz değiştirceksin ozman yaptığın yanlışları düzelticeksin kendini toplucaksın konuşma diksiyonu herşeyini baştan aşağı değiştirceksin ve bir gelin adayı olarak ayaklarının üstünde durucaksin cNm madem seviyorusn erkek arkaşını😉

Hayata bakış açısını biraz değiştirceksin ozman yaptığın yanlışları düzelticeksin kendini toplucaksın konuşma diksiyonu herşeyini baştan aşağı değiştirceksin ve bir gelin adayı olarak ayaklarının üstünde durucaksin cNm madem seviyorusn erkek arkaşını😉
İşsizim sanırım düzeltmeye ordan başlamam lazım ama maalesef olmuyor. Teşekkür ederim 🙏

İşsizlik ile özgür ruhlu olmanın pek bir alakası yok bence yaşlarınız kaç öncelikle ? :) Özgür ruhlu dan kastın başına buyruk, laf dinlemez, sorumsuz, dağınık bir karakter ise bu huylarını düzeltip sorumluluk sahibi olgunluğuna erişmeye çalışmak, daha düzenli ve tertipli olmak ve bir iş sahibi olarak kendi parasını kazanan geleceğine ufak ufak yatırım yapan bir birey olmaya çalışmaktan başlayabilirsin :halay: He bu arada özgür ruhlu olmak kötü bir şey değildir kimse için hayatınızı kısıtlamayın. Saygısızlık, başına buyrukluk, laf dinlemezlik, bildiğinden şaşmayan dik kafalılık farklı huylardır dozunu aşmadan, etrafındaki insanlara saygısızlık etmeden özgür ruhlu olmak başka bir şeydir .

Birbirinizi sevin iyi anlaşın eşin olacak kişi senin her zaman yanında olsun işlerinize 3. kişileri karıştırmasın birbirinizin ailelerine saygıda sevgide kusur etmeyin yeter gerisi gelir bunlara rağmen sizi istemezlerse karşı tarafta sorun var demektir

Back
X