• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istenmeyen annelik

Böyle yanlışlıkla hamıle alanları gördükçe acaba ürememizde bir sıkıntımı var dıyorum :deli:

Yok yok sorun sende değil
Benim çok daha uzun süre yanlışlıkla olmadı yaklaşık 10 sene :halay:
Diyodum herhalde bizde iş yok, ama öyle değilmiş

• Beğen
Reactions: H E
Canim bu dusuncelerin normal degil seni yargilayamiycam ama bir psikologa gitsen iyi olur cocuk sizin cocugunz ona sahip cikacaksinz ama once tedavi olun!! Belki de lohisalik depresyonundasinz hafife almayin derim...Allah tez vakitte evladinzn sevgisini versin kalbinize insallah

Kesinlikle çocuk istemediği için hem doğum kontrol hapı kullanıp hem de prezervatif kullanan insan tanıyorum ben. O çocuk sizin tedbirsizliğinizin bedelini ödemek zorunda değil. Emin olun istenmediğini hissediyordur. Onun için de çok zor olmalı.
Psikolojik destek almayı dene

Eşiniz de sizin gibi mi hissediyor? Bir uzmana danışın bence. Doğurmuş kucağınıza almışsınız hala istemiyorsanız sizin bakmanız bebeğe de sizde de eziyet olur. Şartları zorlayıp yardımcı falan tutun. Sizin hissettiğiniz herşeyin farkında o bebek. “We need to talk about Kevin” bu filmi mutlaka izleyin. Yazdıklarınız bana bu filmi hatırlattı nedense.

Korunsaydin o zaman ya da sevişmeseydin .
Var mı böyle ya , yaptım ama sevemedim .
Git tedavi ol .

Kesinlikle çocuk istemediği için hem doğum kontrol hapı kullanıp hem de prezervatif kullanan insan tanıyorum ben. O çocuk sizin tedbirsizliğinizin bedelini ödemek zorunda değil. Emin olun istenmediğini hissediyordur. Onun için de çok zor olmalı.
Psikolojik destek almayı dene
Aile hekimi bana öyle söylemişti. Hiç birşeyin yüzde yüz garantisi yok istersen ilacını içmeye devam et eşinde korunsun demişti mesela .

Ay aklıma istanbullu gelin dizindeki ipek geldi. Çocugunu sevmemeler falan, ona mı özeniyorsun kız sen :KK64:

7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Allah isteyenlere versin. İşte böyle insanlar da çocuk sahibi oluyor üzülüyorum. Bebeğin bakımına odaklanacağın yerde kalkmış gezmeden bahsediyorsun.
Yazık!

Bilenler beni bir aydınlatsın lütfen.
Annelik içgüdüsel değil mi? Elbette bazı sosyal korkular bu içgüdünün önüne geçiyor ülkemizde ve bunu bir anne yapmış olamaz dediğimiz şeyler duyuyor okuyoruz.
Ama gezme isteği de bu içgüdüyü bastırıyorsa kusura bakmayın da çok tırt bir içgüdümüz varmış valla.

Daha bu sabah 5-6 aylık evli bayanın anne olmak için uğraştığını okuyordum forumda. (Tabi anne olmak isteyen çok, yeni evli olunca dikkatimi çekmişti). Şimdiyse bu konuda buldum kendimi. Hayat çok qarip gerçekten. Umarım hayırlısı olur sizin içinde. Depresyon durumuda en kısa zamanda geçer.

Daha bu sabah 5-6 aylık evli bayanın anne olmak için uğraştığını okuyordum forumda. (Tabi anne olmak isteyen çok, yeni evli olunca dikkatimi çekmişti). Şimdiyse bu konuda buldum kendimi. Hayat çok qarip gerçekten. Umarım hayırlısı olur sizin içinde. Depresyon durumuda en kısa zamanda geçer.
Bazıları evlat sahibi olmak için çaba gösterir hatta bu yüzden eşinden boşanmayı bile dusenen insanları okudum rabbimde bazisina verir ama kıymet bilmez bence yatıp sukredin Allaha size bir mucize vermiş alisamadimda ne demek
Ne olur gerçek olma okudukça konuyu gercek değilsin diyorum kendi kendime

Hemen hemen tüm dünyayı gezdim... benim gezme amacımda kaybettiğim kalbi duran bebeklerimin acısını bir nebze unutmaktı. Unuttum mı hayır. En egzotik yerlerde bile anneliğimi içimden atamadım. Sorduklarında ise bana kesinlikle anneliği tercih ederdim. Şimdi Rabbim tekrar nasip etti. Bir an bile şükürsüz olmadım. 6 ay hergün kustum zorlandım acı çektim ama onu hissetmediğim istemediğim gek bir anım yoktu. Dünyada gezeceğiniz bir yer onun kokusundan daha özel olamıyor.

Bu tarz konular bizim gibi çocuk sahibi olmak için gece gündüz dua eden insanları çok incitiyor ama ne diyeyim Rabbim sizin gönlünüze de o sevgi ve merhamet hissini düşürsün inşallah..
Kesinlikle katılıyorum da bu kadar çocuk olmasın derken hunharca sevişip sonunu düşünmemekte ayrı bir ironi ,valla ne diyeyim doğacak yavruya üzüldüm anasına degik

Postpartum olmuş gibisiniz. Doktora gidin destek alın mutlaka geçicektir. Sağlıklı bi annenin böyle düşüneceğine inanmıyorum ben..

7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Yaşınız o kadar da kucuk değil ki
Tamm erken oldu gibi gelebilir size ama sanki gelen sizin caniniz kaninizdan olmayacakta hep sizi eğlence den alikoyacak mis gibi demişsiniz siz bir evde bebek sesi ne demek nasil bir mutluluk biliyormusunuz ?
Sadece dua edin kalbinizdeki merhamet daha ziyade olsun.

Yapmaya gelince yapiyorsunuzda sonrasinda nasıl istemiyorsunuz korunma yontemi denen birsey var yazık degilmi bebege

Back
X