Nişanlınızın tamamen iyileştiğinden eminseniz çekinecek bir şey yok
Bakın ben kendi evliliğimden örnek vereceğim, kısa tutmaya çalışacağım ama uzun olursa da kusura bakma
Ben eşimle tanıştığımda eşim ilaçlı psikolojik tedavi görüyordu, biz o dönemler arkadaştık
Bir gün bir tartışma sonrası sinir krizi geçirmiş vücudu kilitlenmiş ambulans çağırmışlar falan
Kursta göremeyince, dün niye gelmedin hayırdır dedim o zaman anlattı olanları
Ben sadece bir kerelik bir olay zannettim ama meğer benim eşim ne zaman sinirlense tartışma yaşasa aynı şeyler olacakmış, bunu evlenince anladım..
Henüz 15 günlük evliyken bir tartışma yaşadık ve cama yumruk attı, bütün parmakları kesildi her yer kan oldu, ambulans çağırdık, ameliyat oldu ama elinin her yerinde iz kaldı
4 yıl geçti o günü hala unutamıyorum
Sonrasında da ağız tadıyla tartışamadım, hep korktum, ya yine kendine zarar verirse ya yine kriz geçirirse kitlenirse vs diyerek genelde susup idare eden taraf ben oldum
Ama ne oldu biliyor musun
Her olay sonrası ağlayarak özür diledi, ben hastayım ben böyle olmak istemiyorum ben sende iyileşmek istiyorum dedi
Aslında kendi de mutlu değil bana bağırdığı için, kendini o hallere soktuğu için
Bunun dışında Harika bir eş, mükemmel bir baba
45 günlük bebeğimiz var, o olmasa kesinlikle tek başıma bakamam
Biz arkadaşken annem hiç istemedi görüşme dedi, ne zaman buluşsam bana kızdı
Ama evlendikten sonra annem dahil bütün aile bana teşekkür etti “böyle bir damadı ailemize getirdiğin için teşekkür ederiz” dediler
Ve herkes eşimin karşısına geçip “ biz senin hakkında böyle düşündük, şöyle arkandan konuştuk özür dileriz” dediler
Şimdi kim arasa kıymetli damadımıza selam söyle demeden kapatmazlar
Ben kabullendim, benim eşim sinir hastası, eğer ona göre davranırsam Harika bir eş
Anlayışlı, yardımcı, düşünceli
Temizlik yapar, yemek yapar, bulaşık yıkar
Bunları ihtiyacım var diye de yapmaz
Sen yorulma ben yaparım der bana her zaman yardım eder
Sen de iyi düşün iyi tanı canım
İnşallah her şey gönlünce olur