istenmeyen gelin adayı yardım edınn bana akıl verınn bu olay basına gelen varmı

24 yaşında adam da annesi izin vermiyo diye 5 gündür sevdiği kızı göremiyosa gitsin annesinin memesinden süt içsin. Evlenmek isteyene kim ne diyebilir, hele ki böyle çirkef bi kadın varsa karşıda oğlu da görüyo yani bunları. Sanane diyip rest çekemiyosa boşver. Benim saçıma yapışacak da ben de öyle durucam, yaşlı başlı dinlemem ben de. Hangi devirdeyiz ya , oğluma başka kız alıcam diyo mal alıyo sanki

Ben Olsam O Çatlak Anasını Mahkemeye Verirdim Her Önüne Gelene Saç Baş Yolunmayacağını Bilmesi Gerekir Haddini Bilsin Terbiyesiz :41:

ewett cok dogru dıyosun arkadasımm yokk cok degıstıı mangal sonrasıı maca gtmışş o vakti bna ayırabılırdıı cokk kararsızımm buna ders vermem lazımm

Dersde versen fayda etmez birak bence inceldiyi yerden kopsun onun icin neler yapıyorsun o hic umrunda degil bide macami gitmis ohhh sende onu gorebilmek icin cabala

Devam etsenız bile elini üstünüzden çekmez bu kadın. Huzurunuz kaçar mutlu olamazsınız. Sonunda da cok yıpranırsınız Cıxx bu iş yaş gibi..

İnsanlarin icinde seni sacindan tutup rezil etmek de ne demek yaa ? Ben olsam leylayla mecnun da olsak o mahalle karisina haddini bildirir mahkemelerde surundururdum haddini ogrenirdi biraz.ayrica koskoca adam boyle bi olay karsisinda annesine cok sert cikismaliydi sen boyle bir basitligi nasil yaparsin diye.ve ben senin yerinde olsaydim annen bana boyle bir terbiyesizlik yaparken sen nasil ses cikarmazsin,beni koruyup kollamayan adamla isim olmaz,boyle erkeklik olmaz der bitirirdim.istersek leylayla mecnun olalim istersek asktan ölelim.bana sahip cikmayan adamla isim olmaz.aşk falan da kalmazdi ortada.boyle insanlara anne sifatini yakistiramadigim gibi saygi da duymuyorum.

Neden seni istemeyen bir aile ve sümsük bi oglana kendini zorla istetmeye calisiyosun ki ? oglan seni gercekten istiyor mu sence ? seven adam boyle mi olur ? soyle veya boyle istemiyolar sonuc olarak.anasi da babasi da o adam da..gururlu davranmalisin bence.o seni ikna etmeli o yalvarmali asil sen bi dusuneyim demelisin anasi manyak olan o cunku,cekecek olan da sensin.gurursuz davranarak kendini degersizlestiriyorsun.

Neden seni istemeyen bir aile ve sümsük bi oglana kendini zorla istetmeye calisiyosun ki ? oglan seni gercekten istiyor mu sence ? seven adam boyle mi olur ? soyle veya boyle istemiyolar sonuc olarak.anasi da babasi da o adam da..gururlu davranmalisin bence.o seni ikna etmeli o yalvarmali asil sen bi dusuneyim demelisin anasi manyak olan o cunku,cekecek olan da sensin.gurursuz davranarak kendini degersizlestiriyorsun.

Aynen katılıyorum.Svgilin de ailesi de kendilerini açık ve net ortaya koymuşlarken sen neden ısrarcısın.
Senin yerinde olsam sevgilimin annesi değil saçımı yolmak sesini yükseltse bile tepkim çok sert olurdu.
Ezdirme kendini bu kadar.
Sana değer vermeyeni salla geç.Değmez.

ewett cok dogru dıyosun arkadasımm yokk cok degıstıı mangal sonrasıı maca gtmışş o vakti bna ayırabılırdıı cokk kararsızımm buna ders vermem lazımm

canım ders vermen birşey ifade etmezki bende sana yapılanlara bak senin düşüncelerine bak hala sen bayan olarak ona vakit ayırabiliyorsan oda bir erkek olrak ayırabilir

ıkı hafta konusmadı annesıyle ama babası hemen mudahake edıoo barıstrdıı annesı yıne aynıı ama bu tavrını bellı etmıokıı dıokıı bugun onları ekemem ıste boyle arkadasımm bu sozunde durmuoo ona benım ıstedıgıme karısma dıyemıoo bugun bahcede mangal keyfı yaptılar sonrasnda benı cagrmadıı bıle gıttı mac seyretcem dıoo benden kacıyoo ama evdekılere sesı cıkmıyoo
Arkadasim senden kaciyosa sen ondan daha hizli kac bu adamdan sana yar olmaz olsada sen kendinden olursun..

bu adamdan Bana koca olmuyoooo bu kadn la bas edilmiyoo penle ilgilenmiooo bhen nasl bosancaa m :27: yazarsin artik 1sene sonra harika Türkçenle

Arkadaşlar benım ıkı yıllık bı ılışkim var. ama sevgilimin ailesi cok sorunlu bı aile surekli cocugun uzerınde baskı kuruyolar.annesıne kımse laf dınletemeıyor.babası yeterkı anne sussun evde dır dır etmesın dıye onun her dedıgını yapıo.anne takıntılı bı ınsan hep kendı dedıgı olsun ıstıyor.anne kendı ıstedıgı kendı buldugu kızla benım sevgılımı evlendırmek ıstıyor benım varlığımı ogrendıgı gunden beri bole.benı ogrendıgı ılk zaman anne yuzunden bı ara gorusemedık cok baskı yaptılar. anne aynı baskıyı ananeyle beraber dayıyada yapmış.dayı evi terk etmış ve sevgilisiyle evlenmiş.anane smdı evıne sokuyor gorusuyor dayılarla ama anne aynısını kendı oglunada yapıyor.
bıgun gelip benı ısyerımde buldu dısarda konustuk ve bana oglumu bırak senın gıbı kıza benım oglum yokk dedı ve benım saçlarıma yapıştı neysekı etreftakı ınsanlar onu benım sacımdan cektı.
gecen gun yıne geldi ve bana dıyokı senın annen baban yok mu oglumu bırak demedım mıı bu kadın hıc laftan anlamıyor evde cocuga o sevgılıne solee nereye gdersenız gıdın sızı bulucam rahat vermıcem ayırttırcam dıyomus. bız 24 yasındayız ve bırbırımızı sevıyoruz ayrılkmak ıstemıyoruz ama cocuga evde cokta baskı var ne yapmalıyız bıze bı akıl bı yol gosterirmısız.
ben ayrılmak ıstemıyorumm cunku o benım ılk sevgılım ve cokk sevdımm kadın bana unutrusun dıyo ben ona baska kız alıcam senı ıstemıyorum dedı olmıcak bu ıs dıyo bende dedım neden ıstemıyosun benı ole kızım dıyo ben ne yapmalıyım bız ne yapmalıyız .
bu kadın benı nasıl sevıcek nası kabul edıcek.

boyle bı olay yasadınız mı nasıl sonuclandıı

Zor iş! Sevgilin seni desteklemiyorsa, olaylar olurken hiç karışmamışsa sakın evlenme. Evlendikten sonra iş çığrından çıkıyor. Ben yaşadım. İnsan eşinden de soğuyor. Her gün kavga gürültü.
Ya da aileni alacaksın arkana, onlar sana destek olacak. Sevgilinle beraber ailesinin size ulaşamayacağı kadar uzakta bir yere gideceksin ama unutma ömrünün sonuna dek kaynana kahrı çekersin. Ben olsam evlenmezdim. Çünkü bu evlilik daha baştan boşanma garantili. İnan bana hariçten gazel okumuyorum. Bir bilen bir yaşayan olarak tavsiye veriyorum. Aşk dediğin bu sorunlarla bir haftada geçer ve yalnız kalınca insan kolay terkeder.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgımm cok agır basıyo ayrılmayı dusunuce bıle kahroluyorumm 5 gundur gorusemıyoruz bugun cıkıcaktıı kadınn benım haberım yok evde yıne bıse oldugunda bana suc atıyomus benım haberım bnıle yokk bugunn sırf evden cıkamasın dıye bahcede mangak yapıolar bu cocukta kımseye hayır dıyemıyor sonucta hep bana hayır dıyo hep benı ıkıncı palana koyuyor bend sasırdım artıkk ayrılmayı dusunuyorumm ama kadının ıstedıgını yapmış olacam bu seferde

Ayrılırsan onun dediğini değil kendi dediğini yapmış olursun. Bak burada yazdıklarına göre bu çocuk evlenince seni yalnız bırakacak. Ailesiyle tek başına mücadele edeceksin. Ayrıl. Dul olmandan kat kat iyidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar benım ıkı yıllık bı ılışkim var. ama sevgilimin ailesi cok sorunlu bı aile surekli cocugun uzerınde baskı kuruyolar.annesıne kımse laf dınletemeıyor.babası yeterkı anne sussun evde dır dır etmesın dıye onun her dedıgını yapıo.anne takıntılı bı ınsan hep kendı dedıgı olsun ıstıyor.anne kendı ıstedıgı kendı buldugu kızla benım sevgılımı evlendırmek ıstıyor benım varlığımı ogrendıgı gunden beri bole.benı ogrendıgı ılk zaman anne yuzunden bı ara gorusemedık cok baskı yaptılar. anne aynı baskıyı ananeyle beraber dayıyada yapmış.dayı evi terk etmış ve sevgilisiyle evlenmiş.anane smdı evıne sokuyor gorusuyor dayılarla ama anne aynısını kendı oglunada yapıyor.
bıgun gelip benı ısyerımde buldu dısarda konustuk ve bana oglumu bırak senın gıbı kıza benım oglum yokk dedı ve benım saçlarıma yapıştı neysekı etreftakı ınsanlar onu benım sacımdan cektı.
gecen gun yıne geldi ve bana dıyokı senın annen baban yok mu oglumu bırak demedım mıı bu kadın hıc laftan anlamıyor evde cocuga o sevgılıne solee nereye gdersenız gıdın sızı bulucam rahat vermıcem ayırttırcam dıyomus. bız 24 yasındayız ve bırbırımızı sevıyoruz ayrılkmak ıstemıyoruz ama cocuga evde cokta baskı var ne yapmalıyız bıze bı akıl bı yol gosterirmısız.
ben ayrılmak ıstemıyorumm cunku o benım ılk sevgılım ve cokk sevdımm kadın bana unutrusun dıyo ben ona baska kız alıcam senı ıstemıyorum dedı olmıcak bu ıs dıyo bende dedım neden ıstemıyosun benı ole kızım dıyo ben ne yapmalıyım bız ne yapmalıyız .
bu kadın benı nasıl sevıcek nası kabul edıcek.

boyle bı olay yasadınız mı nasıl sonuclandıı

hala bu seviyesiz aile ile beraber misin yazık sana ya yazık gençliğine sevgi neymiş inan aynı evde olunca bitiyor o sevgi arkana bakmadan kaç git kızım:14:

Back
X