- 17 Haziran 2016
- 139
- 123
- 18
- Konu Sahibi Atropabelladonna
-
Çiftçilik yapmıyor tabiki. Diş hekimi olacak ben de eczacı. Para dışında maneviyat olarak tarlalara çok önem verirler. Kaç kuşaktır devrediliyormuş. Sadece sene sonu karını alıyorlar. Çağ dışı inançları var tarla satılmaz tarla namustur gibisinden. Ve evet onun memleketinde yaşamayı düşünüyoruz. En başta annesi ve ablaların dan o güveni alıp kabul ettim.
Ayrı ayrı fikrini yazan herkese teşekkürler. Annesi ablaları teyzesi bile aradılar beni ikna etmek için. Kendisi de kapıma kadar bile geldi. Sözler verip duruyor pişmanlığı her halinden belli ama ilk defa arkamda durmadı unutamıyorumHatta teyzesi bana "o kız bizim için yok gibi ne yapsa takmıyoruz sen niye takıyorsun. Sen olmasan silah zoruyla bile evlenmez o kızla" dedi. Bilmiyorum kızlar...
Ayrı ayrı fikrini yazan herkese teşekkürler. Annesi ablaları teyzesi bile aradılar beni ikna etmek için. Kendisi de kapıma kadar bile geldi. Sözler verip duruyor pişmanlığı her halinden belli ama ilk defa arkamda durmadı unutamıyorumHatta teyzesi bana "o kız bizim için yok gibi ne yapsa takmıyoruz sen niye takıyorsun. Sen olmasan silah zoruyla bile evlenmez o kızla" dedi. Bilmiyorum kızlar...
Kimseden fırça yediğini sanmıyorum pişmanlık olayın neredeyse başından beri var. Annesi ve ablalarının konuşmalarından da sanki erkek arkadaşım onlardan beni ikna etmelerini istediğini hissettim. İkimiz yan yanayken hiçbir sorun yok. Gelecekten beklentilerimiz, iş hayatından istediklerimiz, maddi ve manevi hayallerimiz hep birbirine uydu. Güvenim kırıldı bir kere eskisi gibi olacağımı sanmıyorum. Beni artık bir kere bile ezdirmeyeceğinden eminim ama o konuşmaları unutamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?