valla çok eski bir konu
Merhaba,
3 yıldır oldukça düzgün giden bir ilişkim var. Hoş aileler biraz surat yapsalar da bu arkadaşlığa henuz çok "ciddi" gözüyle bakmadıklarından ses çıkmıyor.
Benım ailem ile ilgili sorunu şimdilik rafa kaldırdım. Ama bu seferde erkek arkadaşımın ailesi ile ilgili şeyler üzerime üzerime gelmeye başladı.
o benı seviyor ve her durumda yanımda olacağını soyluyor. bu zamana kadar oyle de oldu. ilk gorustuğumuz zamanlar annesi ve kızkardeşi bana "uzak dur" diye mesaj atmışlardı. ama şimdi ikisiyle de görüşüp konusuyorum. bu onun çabalarıyla oldu.
Ama aileleri biraz kapalı. yanı dışardan kız almak istemıyorlar pek. buna yasadıkları bazı kotu tecrubeler de sebep. Aileler görüş olarak da (siyasi) çok yakın değiller. onun ailesi bunu sorun ediyor- edebilirmiş. yani iki tarafın birbirini tanımadan boyle bir yaklaşıma girmesi bana çok saçma geliyor ama "insanlık" diyip herkese saygı duymaya çalışıyorum.
bundan sonraki adımlarımı nasıl atmalıyım?
arkadaşımla ilişkime nasıl yon vermeliyim bilmiyorum.
aslında onun yanımda olduğunu bildiğim sürece ben de savaşırım hiç çkinmeden. şuan için onun beni yalnız bırakmıyacağına da guvenıyorum. ama arada bir aklıma "acaba"lar takılabiliyor. 3 yıl sonra ya istenmezsem ve o da artık bunla mucadele edemezse?
belki bunları dusunmek için daha erken ama ne bileyim şimdi çok fena kafama takıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?