Komiklik şurda başlıyor, eşin yokken kendi evinde kalamıyorsan git annende kal, neden kayınvalide, uğrarsın arada ama neden orada kalasın ki. Benim çevremde normal insan olan kv derler annende kal diye. Evde kp, kayınlar vs varken rahat edemiyorsun bi kere, Hele de tesettürlü bir bayan için işkence bu. Hadi sizde erkek yok diyelim, zaten aranız limonu uzun vakit geçirince iyice iplerin kopacağı belliymiş, neden zorluyorsunuz ki.
2. bir durum da orada kalıyorsan ertesi gün misafir gelecekse kv sana bişey demesine gerek yok ikramları yapacaksın ya da yardım edeceksin.Çalışmıyorsun, çocuğun yok oradayken evin bir ferdi gibi işleri paylaşman lazım. Bu herkes için geçerli... kv evine yılda en fazla 2-3 kez uğrayabilen biri olarak gidince yemekten bulaşığa herşeye yardımcı olurum, zaten 2-3 gün kalabildiğim için temizlik yaptırmazlar ama kp istediği çayı, kahveyi, keki pastayı benim elimden yemek ister, zevkle yaparım. Onlar gelince de kvde de görümcem de bi dakika oturmazlar, ben masayı toplarken bulaşığa girişmiş olurlar bile.