İstenmeyen köpek

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Aynı semtte yaşadığım, memleketlim aynı zamanda da okul arkadaşım olan çok yakın bi kız arkadaşım var. 7 ay önce memleketteyken bir tane yeni doğmuş köpek yavrusu bulmustuk Arkadaşım hayvanları çok seviyor, Yavru köpeği hemen sahiplendi ve yanında getirmişti.

Arkadaşım cezaevinde memur, nöbetleri olduğu için evde köpek yalnız kalmasın diye köpeğe çalıştıgı yerde bakmak istedi. Cezaevinin kocaman bir bahçesi var, bi alana köpek için kulübe yaptırdı herşeyiyle uğraştı gerçekten çok emek harcadı. Köpek şimdi 7 aylık oldu . Diğer Çalışanlarda köpeği çok sevdi ve bos vakitlerinde köpekle ilgileniyorlar.

Cezaevinin yakınında bi ev var , cezaevinde çalışan bi kaç kişiyle sorun yaşadıkları için , köpek hav dese şikayet ediyorlarmış . Bahane edecekleri tek şey köpek olduğu için sürekli şikayet ediyorlar. Cimere kadar şikayet etmişler köpeği rahatsız oluyoruz diye.( Gerçekten köpekten rahatsız oldukları felan yok, daha doğrusu köpeği gördükleri yok , önceden gelen bi husumet olduğu için , köpekten başka rahatsızlık duyacakları bişey olmadığı için , dışarda duydukları her hav sesine şikayet ediyorlar)

Arkadaşıma, müdürü şikayet ediyorlar köpeği bırakalım gitsin demiş, Arkadaşım tartışmış asla bırakmam demiş. Arkadaşım gerçekten çok alıştı köpeğe, onu görmeden yapamaz ve çok üzülüyor, sürekli baskı yapıyorlarmıs köpeği ne yaptın ne zaman bırakalım diye ama arkadaşım hiç bırakmak istemiyor 7 aydır gözüm gibi baktım çok baglandım bırakamam diyor, bir köpeği koskoca yere sıgdıramıdılar açıkçası, sizce köpeğin kalması için ne yapabilir? Bu köpeğin sucu ne yazık günah değil mi bu yüzden çok kızgınız

Çok vicdansızca biliyorum ama köpeklerin seslerinin çıkmasını engellemek üzere yapılan bir operasyon varmış
Götürüp bakabileceği yer yoksa aklıma başka çözüm yolu gelmiyor...

Bırakmaktan başka bir çözüm yolu olmalı. Bırakmak çok acımasızca olur. Şu insanların boş husumetlerinin zararsız canlılara yansıması ne kadar iğrenç ya...

Köpeğin cinsi nedir?
Yasaklı ırklardan biri değilse, sahipli köpeğe bir şey yapamazlar öyle üç beş şikayetle.
Ne kadar acizler ki, öfkelerini bir masumu evsiz bırakmaya çalışarak çıkarma peşindeler, böylelerine insan demeye şahit ister.

İnanın bu sitede o kadar hayvansevee konularını takip ettim gerçekten bunsevgş başka bişeymiş arkadasımda şahit oldum, cinsini tam bilmiyorum ama gerçekten zararsız, her gördüğü kişiyle oyun oynamak istiyor yapı olarak biraz iri ama çok tatlı, Cimere kadar şikayet etmelerini hiç anlayamıyorum dili yokki derdini anlatsın gönderseler nereye gidecek ne yapacak, asılarıydı bakımlaeıydı hepsini dört dörtlük yaptı arkadaşım nasıl vaz geçsin

Bırakmaktan başka bir çözüm yolu olmalı. Bırakmak çok acımasızca olur. Şu insanların boş husumetlerinin zararsız canlılara yansıması ne kadar iğrenç ya...
Kesinlikle katılıyorum , hayvansever derneğine gidecek inşaallah fayda eder

Çok vicdansızca biliyorum ama köpeklerin seslerinin çıkmasını engellemek üzere yapılan bir operasyon varmış
Götürüp bakabileceği yer yoksa aklıma başka çözüm yolu gelmiyor...
Gerçekten vicdansızlık gibi olur bu

Zabıta gelsin, ses desibel ölçümü yapsın..Köpeğe karne çıkartsın mutlaka bir veterinerden.Facebookta hayvan gönüllüleriyle irtibata geçin, onlar daha iyi yönlendirir.tek şikayetle köpek salınmaz.

şikayet etseler ne olacak ki? köpeği uyutma vs gibi bi yaptırım olamaz. müdürün işgüzarlığı gibi sanki aman uğraşmayalım diyor da, uğraşılcak bi sorun çıkmaz bence.

bizim sokak sürüsü bütün gece birlikte uluma partisi yapıyorlar :) mutlaka şikayet eden vardır ama sokak köpeğine bile bişi yapamazlar kanunen.

Kesinlikle çok haklısınjz biraz uğraşmak istemedikleri için, bşzde onu anlamıyoruz tek köpek o değil sokakta bir çok köpek var onlara sesleri çıkmıyor çünkü amaç baska

Kesinlikle çok haklısınjz biraz uğraşmak istemedikleri için, bşzde onu anlamıyoruz tek köpek o değil sokakta bir çok köpek var onlara sesleri çıkmıyor çünkü amaç baska

köpek evde durmaz mı peki balkonda kulube falan yapıp bağlasa

gelince gezdirir yemeğini sabah akşam verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…