- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
Bakliyatların içine defne yaprağı koymakta önlüyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denicem teşekkür ederimBakliyatların içine defne yaprağı koymakta önlüyormuş
peki pet şişe sağlıklı mı, bunu araştırdınız mıbende ilk duydum inanamadım ama denedim gerçekten yoklar.
O güve kelebekleri öyle fazla çoğalıyor ve bakliyatları mahvediyorki.
İki yıldır çok şükür rahatım,yaz kış pet şişelerde nohutum,pirincim,fasulyem,mercimeğim, irmiğim,bulgurum vs
pet şişe ısıya maruz kalmadığı sürece gıdalara çok hızlı işlemez,bu kullanımda ısıya maruz kalmıyor.peki pet şişe sağlıklı mı, bunu araştırdınız mı
ben de en sağlıklısı cam sanıyordum ama şimdi int.ten baktım en uygunu bez torbaymışpet şişe ısıya maruz kalmadığı sürece gıdalara çok hızlı işlemez,bu kullanımda ısıya maruz kalmıyor.
Diğer türlüde böceklenmesi engellenemiyor bakliyatların.
Poşette sağlıklı değil,ancak poşetlerin içinde satılıyor.
ben pamuklu keten keseler diktim bakliyatlar için,ağız kısmından iple büzmeli.ben de en sağlıklısı cam sanıyordum ama şimdi int.ten baktım en uygunu bez torbaymış
"Bakliyatın cam kavanozlarda saklanması önerilmez. Pirinç, evde bez torbada saklanmalıdır. Bez torbalarda rutubet olmaması küf oluşumunu önler. Saklama ortamının 18 derece olması idealdir. Havadar, rutubetsiz, güneş ışığından uzak, karanlık bir ortamda saklanmalıdır. Pirincin kapaklı kaplarda saklanması doğru değildir, üründe kızışma olabilir. Pirinç çok kolay ve çabuk koku alan bir üründür, o yüzden deterjanların ya da başka kimyasal ürünlerin bulunduğu dolaplarda saklanmamalıdır."