Çok merak ettim bunu. Tarifini verebilir misiniz?Zahide yetise bir kadin geliyor ya ha bire tarofler veriyor.
Kozlenmis sogan ile bir tarif verdi. tuyleri 2 ayda zayiflatip dokuyormus.
Tamamen tuysuz kaliyormussun.
Sogan kokarim diye denemedim ama denemeyi isterim acikcasi. hem maliyeti ucuz hemde kökten kurtulacaksak neden olmasin.
Lumea da lazer ışını kullanmıyor mu?Ben kuaföre gitmeye cekindigim icin Philips marka evde uygulanan yogunlastirilmis isik cihazi aldim ismini unuttum suan ben alali baya oldu 1000tl gibiydi memnunum azaltiyor geciktiriyor ozellikle koyu renkse tuylerin öneririm. Ama merkezlerdeki lazerler daha güçlüdür ben lazerin yan etkisi olabilecegini dusundugumden ve evde rahat olur diyerek bunu aldim.
Edit: lumea imis adi baktim simdi.
Ben sadece özel bolge ve koltuk altina 700 oduyorum ama 20 seans 10 seans hediye guzellik salonundan 10 seansta ucretli ..15 gunde bir seans aliyorum..fiyat 900 aslinda ama tanidik oldugu icin bana 700.odemeyi ise aylik yapiyorumBende al al nereye kadar dedim ve bugun lazer epilasyona basladim. Nerdesiniz bilmiyorum ama ben yarim bacak genital bolge ve koltuk alti icin 10 seansina 720 oduyorum.
zararı yok ama sana tavsiyem alex makine kullanan ve tüyler bitene kadar paket program satan bi merkeze git. yok işte şu kadar seansta şu bölge zaten biter gibi konuşursalar aldanma, bitmiyor.Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Canim ben o kuaforlere pek guvenemiyorum ya. ya boyle guzel sertifikali bir guzellik merkezi bul ya da ozel hastanelerin cogunda var onlara yaptir.Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Sir ağda eldiven makine ne ararsanız denedim yine de baş edilmiyor bunlarla. Lazer epilasyon düşünmeye başladım. Bunun zararları var mı? Ve bir de kuaförlere yaptırılabilir mi? Sertifikası filan olsa? Fiyatları nasıldır nedir bir yardımcı olursanız çok sevinirim
Allah allah benim de tanıdıklarım yaptırdı onlarda hamilelik düşünüyorsan lazeri ertele diyorlar bana tekrar çıkıyormuş bir de baya baya pürüzsüz oldu mu peki ?incecik kaldı tamamen bitmedi diyenler çoğunlukta çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?