Evt hanimlar surekli konusulur ve istenmez yaramaz ve simarik cocuklar annemde dahildir buna,bende buyutuyorum tatli bir oglancik 3,5aylik henuz ama korkularim var ya bende o annelerden olursam diye ,benden bahsedilirken aman pamukkizi bosverin onun cocugu yaramaz denilmesinden korkuyorum biyere gittigimde evin heryerinin karistilmasindan ve nasil davranacagimi bilememekten korkuyorum..
Merak ettigim boyle cocuklar yetistirlmekten mi kaynaklaniyor yoksa yapılarında mi var yani cabalasam soz dinleyen bi cocuk haline gelir mi pasam yoksa şımarık olacak cocuk naparsaniz ayni mi ?
Evt anneler cevabi sizde var mi önerileriniz
o cocuga ne denir bilmiyorum
Ay bunlar olana kadar nasıl sustunuz ben ona hayret ettim.
bir arkadaşımın çocuğu vardı bizim evin duvarlarını ve parkelerini keşfetmişti böyle almış eline kalemi serbest çalışmıştı çocuk Allah ne verdiyse artık
annesi görünce ama bak teyzesi oğlum ne güzel şeyler çizmiş demişti
o anda o anneyi öldürmek istedim,ne güzel şeyler çizdiği yer benim evimin duvarı,yerleri
lütfen ama lütfen yaratıcı bireyler yetiştireceğiz,özgürlük vereceğiz diye işin cılkını çıkarmayın.sizin prens ve prenseslerinizle biz normal 'insan' yetiştiren anneler uğraşmak zorunda değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?