İstersen altını değiştiriyim !

Uyuz oldum kayınvalidenize. İyi yapmışsınız kesinlikle.

Cevap gayet yerinde olmus
Su erkek annelerinin ogullari evlenince gelini ogluna adanmis bir kole gibi gormelerine gıcık oluyorum, tamam annedir saygi duyalim da; saygı da karsiliklidir!

ben daha çok kv ne dedi onu merak ettim:))
Ortamı terk etmiş bombayı bırakıp kv ile konuşmazsın olur biter de eşle nolur bilemedim. Benim kocam mümkün değil bana laf kötü ettirmez, ama kv bırak kendi anneme öyle ters bir cevap vericem hemen ilk fırsatta çocuk gibi azarlar yani kenara çekip

Peki sonra bişi demedi mi hahaha suratı ne komik olmuştur

olsun eşi ordaymış o söylemiştir ne dediğini:))
eş görmüyor mu kaç gündür kıza nasıl davrandığını ne diyecek .. söylenecek adam annesini uyarırdı her emir cümlesinde..

10 numara 5 yıldız bir cevap olmuş çoktan haketmiyor kayinvalideniz bunu eşiniz de çocuk değil koca adam olmuş. Erkek çocuklar böyle yetistirince sonra eşlerini köle sanıp saygı göstermiyorlar yine kadın kadına yanlış yapiyor

olsun eşi ordaymış o söylemiştir ne dediğini:))
eş görmüyor mu kaç gündür kıza nasıl davrandığını ne diyecek .. söylenecek adam annesini uyarırdı her emir cümlesinde..
Valla işte özellikle o tarzları hemen anneyi korumaya geçiyor sanki o kadar lafı söyleyen, kızı sinirlendiren annesi değilmiş, masum yaşlı bir kadını durup dururken bozmuş tribine girebilir adam yani. Savunacak adam baştan savunurdu

Ohhh çokta iyi demissin

Yapacaksan kalk kendin yap gelin değil uşak alıyorlar mubarek

Yerinde olmus bence, ama geregince ger soylediginde azar azar agzinin payini verseydin bu kadar patlamana gerek kalmazdi. Ama yinede iyiki susmamis cvp vermisdin, abartmis kadin cunku.

aslında saygımdan sustum birkaç gün kalıcaz gidicez tatsızlık olmasın diye düşündüm ama şimdi tekrar düşününce sabrettiğim için kendime kızıyorum.

Yerinde olmus bence, ama geregince ger soylediginde azar azar agzinin payini verseydin bu kadar patlamana gerek kalmazdi. Ama yinede iyiki susmamis cvp vermisdin, abartmis kadin cunku.

aslında saygımdan sustum birkaç gün kalıcaz gidicez tatsızlık olmasın diye düşündüm ama şimdi tekrar düşününce sabrettiğim için kendime kızıyorum.

Ohh iyi yapmissin hic de abartili degildi. Bir zahmet kendisi kalksin oglunu cok düsünüyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…