Peki eşiniz ne dedi sonrasında?
Ortamı terk etmiş bombayı bırakıp kv ile konuşmazsın olur biter de eşle nolur bilemedim. Benim kocam mümkün değil bana laf kötü ettirmez, ama kv bırak kendi anneme öyle ters bir cevap vericem hemen ilk fırsatta çocuk gibi azarlar yani kenara çekipben daha çok kv ne dedi onu merak ettim:))
Ortamı terk etmiş bombayı bırakıp kv ile konuşmazsın olur biter de eşle nolur bilemedim. Benim kocam mümkün değil bana laf kötü ettirmez, ama kv bırak kendi anneme öyle ters bir cevap vericem hemen ilk fırsatta çocuk gibi azarlar yani kenara çekip
Valla işte özellikle o tarzları hemen anneyi korumaya geçiyor sanki o kadar lafı söyleyen, kızı sinirlendiren annesi değilmiş, masum yaşlı bir kadını durup dururken bozmuş tribine girebilir adam yani. Savunacak adam baştan savunurduolsun eşi ordaymış o söylemiştir ne dediğini:))
eş görmüyor mu kaç gündür kıza nasıl davrandığını ne diyecek .. söylenecek adam annesini uyarırdı her emir cümlesinde..
Yerinde olmus bence, ama geregince ger soylediginde azar azar agzinin payini verseydin bu kadar patlamana gerek kalmazdi. Ama yinede iyiki susmamis cvp vermisdin, abartmis kadin cunku.
Yerinde olmus bence, ama geregince ger soylediginde azar azar agzinin payini verseydin bu kadar patlamana gerek kalmazdi. Ama yinede iyiki susmamis cvp vermisdin, abartmis kadin cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?