İstersen altını değiştiriyim !

ohhh agzina saglik .kocan olacak bebek anasinin bu tavirlari icin ne diyor

AZ bile yapmissin.

Benim kv de bize geldi. Sanki ben ogluna yemek yapmiyormussum gibi. Sanki mutfagi elinden alacagim. Hergun. Ama hergunm.ogluma gidene kadar guzel yemekler yapayimda yesin deyip durdu ve yapti. Birgunde bana canali ne yemek yapacagiz bugun diye sordu. Bende dedim valla. Sen ogluna guzel yemekler yapacaksin ya. Ben karismiyorum dusun bul pisir.
Pasa pasa yapti...

Az bile demişsin ben olsam her söylediğinde bir laf sokardım be hadsiz insanlar var ya çok kıymetliyse evlendirmeseymiş baksaymış oğluna

Canım bence az bile söylemişsin. Kimseye bebek gibi hizmet etmek zorunda değilsin. Bence eşini böyle şımartma da zaten.

çok kıvamında iyi bir cevap olmuş gayet başarılı tebrik ederim haketmiş

Alnindan opulecek kadinsin aksam aksam nesem yerine geldi :) ne guzel demisin ama :) sonuna kadar da haklisin sen ... Ama iste adi ustunde anacim kaynana

Pekte kıymetli oğluşu , çok iyi cevap vermişsiniz tepkisini merak ettim.

Kayınvalideniz kendini Buckingham Sarayının kraliçesi , sizide oğlunun hizmetine adamış kölesi olarak ilan etmiş ..

İyi yapmışsınız.en sinir oldugum davranış şekli emir verici cümleler kuran insanlar...

Her insan eğer bir rahatsızlığı yada fiziksel bir engeli olmadıgı sürece kendi işini kendi yapmakla hükümlüdür.

eşler arasında arada bişeyler istemeler olur tabiki ancak bu şekilde asla kabul edilemez.istemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın lütfen heleki bu şekilde.bundan sonrada benzeri dialoglara maruz kalırsanız anında cevabınızı verin bence.

Eşimle birbirimize nazlandığımız dönemler oluyor tabiki ...ancak genel olarak her işimizi kendimiz yaparız rica ile sevgi ile yardımlaşılır..kimse kimsenin bakıcısı değil..

Valla çooook geç verilmiş bir tepki. Kendi eli ayağı var isterse kendine alır i ben ilk oğluma şu getir dediği an söylemiştim.

Eh bu eşiği geçebildiğine göre bundan sonra her buyruğunda lafı söylediğine pişman edebilirsin bence. Zira bu tipler hiç vazgeçmez.

Ayrıca kaç yerde kocama ilgi göstermeyi severim yazmışsınız. Bence bunun da dozunu kaçırmayın. Çünkü buradan gördüğüm kadarıyla artık erkek cinsine değmediğini düşünüyorum.
Şahsi fikrim siz 1 yapıyorsanız eşinizden 2 istemelisiniz.

süper olmuş

Aslında durum tam tersi olmalı çünkü kadın erkeğe emanettir ama işte

Oncesinde emirler havada ucusurken esiniz ne yapiyordu acaba?
Bir kac defa "anne ben alirim,ben getiririm vs" deseydi zaten vaziyet buralara gelmezdi.
Fakat anladigim kadariyla esiniz de bebek gibi oturdugu yerden kendisine yapilan hizmetleri seyretmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…