İstesem paranı söke söke alırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalidenin evinde mi oturuyorsunuz ? Çünkü başka bir açıklama olamaz bu kadar karışmasının . Sonuçta bebek bir şekilde doğuyor ama ya Allah korusun ters bir şey olursa ? O zaman iyi ve donanımlı bir hastane çok önemli . Hele yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmalı . Özel veya devletten daha çok bunları araştırın . Sonrasında da canınız nereyi istiyorsa orda doğurun , nerde rahat edecekseniz oraya gidin . Ben olsam Maslak’ta şubesi olan bilindik bir hastane var inadına oraya giderdim . Para mı al işte derdim .
Sonrasında da kartlarımı imha ederdim , qr kodla alışveriş yapılıyor artık . Erişimini sıfırlardım . Ama sonrasını göze almanız lazım çünkü işler daha da kötü bir hal alabilir. Çocuğunu da kartını da al git diyebilir .
Tabi ki ayrı evlerde oturuyoruz hatta şehirlerimiz bile farklı. Çalışıyorum da üstelik ama şu an doğum iznindeyim

Aynı evde oturunca daha çok çıkıyor ya sesleri , o yüzden sordum .. Benzer konularda hep aynı şeyi yazıyorum , eskiden karı parası yenmez zihniyetinde olan erkeklere ne oldu böyle ?
Gözleri açıldı. :KK70: Paramızla errrrkek oluveriyorlar, evlat oluveriyorlar ne kadan güzel değil mi? Yanlış zamanda yanlış cinsiyetle doğmuşuz.

Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Telefonda bana parası yüzden eşime ise özelde ilgilenmiyorlar olarak sebebini gösterdi. Eşim her ne kadar benim annem maddiyatçı değil dese de bazı olaylar insanların ne olduğunu gösteriyor. Neyse bu konuda beni destekledi annesine karşı çıktı zaten. Başka bir zaman yalnızken maddi bir konuda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Herkes onu çok efendi biri olarak biliyor ben de öyleydim ama bu olaylar basit bir kızgınlık hali değil zihniyetinin yansıması bana göre. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
Uzuldum adınıza.. fakat şunu doğrumu anladim.. disarida sizin yaninizda baskasinami bakiyor?

Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Telefonda bana parası yüzden eşime ise özelde ilgilenmiyorlar olarak sebebini gösterdi. Eşim her ne kadar benim annem maddiyatçı değil dese de bazı olaylar insanların ne olduğunu gösteriyor. Neyse bu konuda beni destekledi annesine karşı çıktı zaten. Başka bir zaman yalnızken maddi bir konuda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Herkes onu çok efendi biri olarak biliyor ben de öyleydim ama bu olaylar basit bir kızgınlık hali değil zihniyetinin yansıması bana göre. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
Ne had ile paranizi alacakmış? Bi baba adayi bi erjek olarak ne kadar kötü ve onursuzca bunu demesi? Hangi sebeple bunu dedi yani sizden para istedi sizde vermediniz oylemi?

Çalışan kadınsınız bir de Kv karışıyor ?bunlar bu yüzü nerden buluyor ya

Kadınlar bakın biz çalışmayı Özgür kalabilmek için, çocuklarımıza istediğimiz şeyleri rahat rahat alabilelim , ayaklarımızın üzerinde durabilmek için , kimseye minnet etmemek için istiyoruz .
Hem dışarda çalışıp , hem evde çalışıp hem de emeğimizi yeyip , üstüne de terbiyesizlik yapan adamlar için değil .
Aklımızı başımıza almazsak bu kocalar ve aileleri daha çok tepemize çıkar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X