- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
Hangısı sayfan gelirim elbette:)Ben hep dinleyin canım size de beklerim sayfama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangısı sayfan gelirim elbette:)Ben hep dinleyin canım size de beklerim sayfama
Uzun ince bir yoldayım var musunuz diye yorumlarımızı beklerim yanlışlarımızı düzeltelim hep beraberHangısı sayfan gelirim elbette:)
leblebi kalorisi düşük hem de tok tutuyor bide kabızlık yapmasaazmine hayranım. ben hala tam konsantre olmuş değilim ama akşam eşim fındık fıstık yerken kalorisi az olsun diye leblebi yedim.
canım süpermiş 1 saat yürüyüş artı kursda da bayağı kalori yakmışsınsabah yarım simit peynir 2 çatal kayısı reçeli 3 zeytin yedim arada zencefil limon çayı öğlen yemeği süt ile spacel k . dün hava güzeldi kızımı arabasına bindirdim 1 saate yakın yürüdük. akşamda halk oyunu kursum vardı 1 saat ordaydım. eve gelince bacaklarım ağrıyordu.
Sabah kahvaltısından yarım saat once canım.tarcın cayının zayıflatmada etkısı oldugunu soylebılırım ama bu elmayı yenı denıyorum bılmıyorum kılo verdırırmı napar:)
Rica ederimTüyolar için teşekkür ederim. Tarçın çayını nasıl hazırliyorsun ne zaman içiyorsun ayrıntılı anlatabilir misina
40 dak zor tempoda bisiklet sürdüm 30 dk karın platesi 15 dakıka bacak platesi ama acıktım cok suan ya elma yada kflakes yıcem![]()
tebriklergünaydın
21/01/2015 58.2 . Geçen hafta 59.3 leri görmüştüm. kendime hedef belirledim. kızımın doğum gününe kadar 55 olmak. Sabah yarım simit ve lor peyniri yedim.tarçın çayına da bu akşam başlıyacağım.
betam hoşgeldin canım yerin çok belliydibenimde yaklaştı oyüzden mi yoksa spor yapamıyorum diye mi kilo vermem yavaşladı neyse önümüzdeki hafaya bakalım
[clara
evet cnm önümüzdeki maclara bakalım dimi
slm canım.günaydın kahvaltıda 1 yumurta 3 zeytin kk kadar peynir bal kaymak