Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnım bugun basladım sen gayet iyisin cabuk toparlıyosun bak ben carsamba bozdum daha bugun düzelebildimtombuldut betam nerelerdesiniz umarım diyeti benim gibi bozmamışsınızdır
Destegın kralını vereyım sana bak bana 700gr aldım kendini yanlız hıssetme yanıregl olamadım stres istah derken bozdum yarın hastaneye gidicem 2 hafta oldu her yerim sis..... umarım hamile değilimdir..yarın tekrar baslıyorum.....600 gr almışım...76.400 gr(((destek istiyorum motive edin beniiiii anım cok sıkkın
yok cnm gidemedim bebek huysuzdu babaneye bırakamadım.. 1 hafta önce test yapmıstım negatifti...esim yarın birlikte gidelim dedi....hayırlısı...diete tekrar basladım..bu arada yarın tarcınlı suya baslıcam....metebolizmayı canlandırıyormus...Sabah Menemen yarim dilim koy ekmeği 1 kk peynir 3 siyah zeytin öğlen yemeği yemedi gezerken akşam tavuk ve yanında lavas yedim.
Beta hastaneye gittin mi?
Tombuldut nerdesin? Thomson takipteki seni çok iyi gidiyorsun.![]()
ins cnm ya...ama hamile kalmak istemiyorum su an icin...bebeğim cok kücük bir de bunun ustune alırsın vermek daha zor olur....allah ım olmayana versin benimkine uzun sağlıklı ömür versin...yarın haber veririrm....Destegın kralını vereyım sana bak bana 700gr aldım kendini yanlız hıssetme yanıHem. Verirsin herturlu hamıleysende dogumdan sonra yada dıkkatlı beslenerek yeterki iste
Hayırlısı olsun tabıkı bebişin kücük olmasından dolayı zor olur senın ıcın merak ettım haber edersin sonucuins cnm ya...ama hamile kalmak istemiyorum su an icin...bebeğim cok kücük bir de bunun ustune alırsın vermek daha zor olur....allah ım olmayana versin benimkine uzun sağlıklı ömür versin...yarın haber veririrm....
KıZlar rapor veremedım aksam
30dk bisiklet
15dk leslie
30dk plates yaptım inşallah yarında yaparım bu hafta en az yarım kilo vermem lazım
Bence vermişsindirkızlar selam yarın 4 aylık kilo verme yarışması için tartılıp kilo bildirecem ama galiba hiç veremedim 500 gr versem çook mutlu olacam