• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarişte canım sıkıldı insanın morali bozulursa iştahı kaçar benim ki tam tersi neyse öğle yemeğinde önce 1 dilim kadayıflı muhallebi 1 tane kaşarlı tost incir kayısı badem kabak çekirdeği 1 mandalina bayağı saçma oldu :KK12:
Muhallebi harıc menün gayet iyi canm ayrıca -400süperr darısı bana

Vayy süper vermişsiin ama dıkkat gercekten ugrastıgına degsın alma geri:) spora gelınce yorgun olmazsan işten sonra leslie yap yürü plates yap hıc yoktan iyidir
inşallah almam canım ya daha önce almamıştım bu seferde almam umarım..bugünden itibaren bende sporada başlıcam burada birbirimizi motive etmek çok güzel

kızlarişte canım sıkıldı insanın morali bozulursa iştahı kaçar benim ki tam tersi neyse öğle yemeğinde önce 1 dilim kadayıflı muhallebi 1 tane kaşarlı tost incir kayısı badem kabak çekirdeği 1 mandalina bayağı saçma oldu :KK12:

sorma bende canım sıkkınken yerim :( evet muhallebi dışında yediklerinde sıkıntı yok oda tuzu biberi olsun akşam ve yarın dengelersin.hem maşallah çok güzel diyorsun o kadarda kaçamak olur

Kızlar sabah yok. Ögle kflakes yedım aksam beste komsu kızlarla toplancaz cok korkuyorum:KK17: diyet bozulcak

kızlar gerçekten tatlı çok kötü yedikçe insanın daha çok yiyesi geliyo ama onu yemeseydim şerbetli tatlıya dayanırdım yani zarardan kar gözüyle bakıyorum yorumlarınız ve desteğiniz için teşekürler:KK68:

Kızlar sabah yok. Ögle kflakes yedım aksam beste komsu kızlarla toplancaz cok korkuyorum:KK17: diyet bozulcak
kflakes 150 kalori sanırım sabahta yememişsin yerken hesapla az kalorili olanlardan seç taoplam 1000 i geçmesin
bu toplanmalar çok kötü yesen bir dert yemesem başlıyo konuşmalar:KK62:
bu sınavı atlatırsın sana güveniyorum :KK19:

kflakes 150 kalori sanırım sabahta yememişsin yerken hesapla az kalorili olanlardan seç taoplam 1000 i geçmesin
bu toplanmalar çok kötü yesen bir dert yemesem başlıyo konuşmalar:KK62:
bu sınavı atlatırsın sana güveniyorum :KK19:
Ya sabah kahvaltı etme alıskanlıgın yok ınsallah evlenınce düzene girecek:( oyuzden midem bulanıyo sadece sütün hatrına kflakes yiyorum umarım ters tepmez o_O Ayrıca kendımı tutucam bakalım sonuc ne olacak aksama:KK49:

aynen cnm cok sükür...ayrıca 2.mutluluğu yasıyorum sabah tartıldım vee 75.600 gr ı gördüm sükür....masallah diyim sonra duruyo kilom gr oynamıyo...
-200 hiç yoktan iyidir şişkinliğin biraz indimi nasılsın

Ya sabah kahvaltı etme alıskanlıgın yok ınsallah evlenınce düzene girecek:KK43: oyuzden midem bulanıyo sadece sütün hatrına kflakes yiyorum umarım ters tepmez o_O Ayrıca kendımı tutucam bakalım sonuc ne olacak aksama:KK49:
sonucu bekliyoruz ona göre ye:KK20:

Kızlar akşamı yedimm ıkı dılim bugday ekmegı tursu kavurması bı kac kasık kuru fasulye ama tıka basa yemedım cok sükür

selam kızlar...
sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 kk peynir sucuk öğlen kızıma pizza aldık pizzadan yedim bu gün diyeti bozdum dün akşam da bozmuştum hemen spor yapıp bunu telafi etmeliyim.
21.01.2015 58.2
28.01.2015 56,8

1 haftadır -1400 gr dayım iyi gitmiş bugünü ödül günü olarak düşünüp hemen toparlamalıyım kendimi.

selam kızlar...
sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 kk peynir sucuk öğlen kızıma pizza aldık pizzadan yedim bu gün diyeti bozdum dün akşam da bozmuştum hemen spor yapıp bunu telafi etmeliyim.
21.01.2015 58.2
28.01.2015 56,8

1 haftadır -1400 gr dayım iyi gitmiş bugünü ödül günü olarak düşünüp hemen toparlamalıyım kendimi.
1.4 çok iyi canım giden yağ olsun bir daha da gelmesin
pizzayı abartmamışsındır inşallah:KK20:

akşam yemeğini hazırlarken 1 tane havuç yedim
1kase çorba salata çok az ekmek
1 avuç kabak çekirdeği

selam kızlar...
21.01.2015 58.2
28.01.2015 56,8

Süpersinnn ya -1400 cok iyi sakın bozma hedefıne ne güzel az kaldı maşşalah:)

Bende 15 dk zumba yaptim sikici geldi
15 dk da leslie 3 mil ile yuruyus3 mili tamamlayamadim.
Canım leslıe bende yapıyorum ve cıdden bi süre sonra sıkılıyo ınsan :) ama ben şöyle yapıyorum benım ızledıgım vıdeoda 2ci milde mary kay die bı hatun devralıyo yuruyusu:) grı tsortlu. O gayet tempolu yaptırıyo ben o kadının yaptırdıgı kısmı ıkı kere yapıyorum 30dk yapmıs oluyorum en azından öbür kadından hızlı yaptırıyo

30dk bısıklet
30dk leslie
30dk plates
Umarım lıp lıp et pıt pıt yag olmam artık. Sıkılasmak istiyorum vucudum pofuduk ama yavas yavas sıkılasıyo

Back
X