• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istesem veririm

• Konu Sahibi Konu Sahibi idol1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten stresliyim mılletın iştahı azalır ben streslendıkce yarma gül gıbı yıyorum ya:KK17: Dugun tarıhı yarn belli olcak daha esya bakmadık nıkah olacak kınalık kına organızasyon kuaför ev tutulcak ıkı kere bayburta gıdıp gelıcem uc ay ıcınde 1200km yol bı yandan ceyız telası allahım evlenmeden evlılıkten soguycam:KK47: Nıkah bayburtta kına ıstanbul düğün kahramanmaraş balayı anlatalya dugun cekımı kapadokya diyolar kii hayatta kabul etmem o temponun içinde bıde onlamı ugrasıcam :KK69: Memelektı gezen gelin dıye haberlere cıkarsam sızede selam yollarım:confused:

tombuldut bunlar sıkıntılı ama güzel günler canım Allah kolaylık versin kayınvalidenin yanındada yarma gül gibi yeme:KK20: düğün teleşında zaten zayıflarsın:KK73: evini nerde tutacan

sabah kahvaltım 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık maydanos biber bal kaymak:kk77:
bugün 4. hafta bitti
30/01/2015.....67.600:KK73:
geçen hafta duran kilolar çok şükür gitmeye başladı

akşam karnabahar yemeği yoğurt
unutmadan 1 avuç da fıstık

tombuldut bunlar sıkıntılı ama güzel günler canım Allah kolaylık versin kayınvalidenin yanındada yarma gül gibi yeme:KK20: düğün teleşında zaten zayıflarsın:KK73: evini nerde tutacan
Bugun cok yorucuydu ne yedım ne yaptım hatırlamıyorum desem yerıdır. Bıde zayıfmısım gıbı cuval cuval kuruyemsler kömeler lokumlar daha bı suru kalorılu sey getırmısler:KK57: Gelde yeme kactıysada dıyetım cok kacmadı ama almısımdır bugun cunku hıııc su ıcmedım:( ayrıca bayburttan ev tutucaz tayıncıyız :( biz 50 senedır ıstanbuldayız dogma buyume ıst herkezı herseyı bırakıp uzaga gıdıyorum anlayacagın:KK61: Dugun tarıhımde bellı oldu 7hazıran :cry:

Thomson yedıklerını okudum gayet ıyısın ne iradelisin maşşalah:KK68: bakalım pazar gunu ben ne yapmısım 100 grama bıle razıyım:)

Yarın sabahtan bende basliyorum diyete ve spora başlıyorum. Üç ayda 10 kilo aldım.
15 kilo vermek istiyorum.
başlama tarihim 31.01.2015
:rolleyes::rolleyes:

Yarın sabahtan bende basliyorum diyete ve spora başlıyorum. Üç ayda 10 kilo aldım.
15 kilo vermek istiyorum.
başlama tarihim 31.01.2015
:rolleyes::rolleyes:
Hosgeldın :KK19:bıran önce verme dılegıyle ne sporu yapmayı dusunuyosun evdenı dısardamı

Hosbulduk canim benim :KK54:Yarın spor salonuna basliycam. Sabah erken kalkıp yüzme aksam da salon dersleri dusunuyorum:KK49:
canım hoş geldin :KK19:spor salonu yüzme yanında diyet çok iyi :KK50:gitsin kilolar gelsin fit görünüm hadi bakalım takipteyiz
:KK68:

Bugun cok yorucuydu ne yedım ne yaptım hatırlamıyorum desem yerıdır. Bıde zayıfmısım gıbı cuval cuval kuruyemsler kömeler lokumlar daha bı suru kalorılu sey getırmısler:KK57: Gelde yeme kactıysada dıyetım cok kacmadı ama almısımdır bugun cunku hıııc su ıcmedım:KK43: ayrıca bayburttan ev tutucaz tayıncıyız :KK43: biz 50 senedır ıstanbuldayız dogma buyume ıst herkezı herseyı bırakıp uzaga gıdıyorum anlayacagın:KK61: Dugun tarıhımde bellı oldu 7hazıran :cry:
canım nerdeyse 4 ay kalmış düğüne yeme o kömeleri Bayburt a gidince düğünden sonra yersin:KK48:

31/01/2015.....67.100:nazar:
adet döneminden sonraki haftayı çook seviyorum:KK28:
kalkınca 1 elma yedim evdekilerin uyanmasını bekliyorum büyük ihtimalle öğle kaynar:KK73:

kahvaltıda çeyrek gözleme 3 zeytin 1 tane domates 1 biber:kk77:

Back
X