- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
Zaten stresliyim mılletın iştahı azalır ben streslendıkce yarma gül gıbı yıyorum ya Dugun tarıhı yarn belli olcak daha esya bakmadık nıkah olacak kınalık kına organızasyon kuaför ev tutulcak ıkı kere bayburta gıdıp gelıcem uc ay ıcınde 1200km yol bı yandan ceyız telası allahım evlenmeden evlılıkten soguycam
 Dugun tarıhı yarn belli olcak daha esya bakmadık nıkah olacak kınalık kına organızasyon kuaför ev tutulcak ıkı kere bayburta gıdıp gelıcem uc ay ıcınde 1200km yol bı yandan ceyız telası allahım evlenmeden evlılıkten soguycam Nıkah bayburtta kına ıstanbul düğün kahramanmaraş balayı anlatalya dugun cekımı kapadokya diyolar kii hayatta kabul etmem o temponun içinde bıde onlamı ugrasıcam
 Nıkah bayburtta kına ıstanbul düğün kahramanmaraş balayı anlatalya dugun cekımı kapadokya diyolar kii hayatta kabul etmem o temponun içinde bıde onlamı ugrasıcam  Memelektı gezen gelin dıye haberlere cıkarsam sızede selam yollarım
 Memelektı gezen gelin dıye haberlere cıkarsam sızede selam yollarım

Dugun tarıhı yarn belli olcak daha esya bakmadık nıkah olacak kınalık kına organızasyon kuaför ev tutulcak ıkı kere bayburta gıdıp gelıcem uc ay ıcınde 1200km yol bı yandan ceyız telası allahım evlenmeden evlılıkten soguycam
 Dugun tarıhı yarn belli olcak daha esya bakmadık nıkah olacak kınalık kına organızasyon kuaför ev tutulcak ıkı kere bayburta gıdıp gelıcem uc ay ıcınde 1200km yol bı yandan ceyız telası allahım evlenmeden evlılıkten soguycam Nıkah bayburtta kına ıstanbul düğün kahramanmaraş balayı anlatalya dugun cekımı kapadokya diyolar kii hayatta kabul etmem o temponun içinde bıde onlamı ugrasıcam
 Nıkah bayburtta kına ıstanbul düğün kahramanmaraş balayı anlatalya dugun cekımı kapadokya diyolar kii hayatta kabul etmem o temponun içinde bıde onlamı ugrasıcam  Memelektı gezen gelin dıye haberlere cıkarsam sızede selam yollarım
 Memelektı gezen gelin dıye haberlere cıkarsam sızede selam yollarım

düğün teleşında zaten zayıflarsın
 düğün teleşında zaten zayıflarsın evini nerde tutacan
 evini nerde tutacan

Gelde yeme kactıysada dıyetım cok kacmadı ama almısımdır bugun cunku hıııc su ıcmedım
 Gelde yeme kactıysada dıyetım cok kacmadı ama almısımdır bugun cunku hıııc su ıcmedım ayrıca bayburttan ev tutucaz tayıncıyız
 ayrıca bayburttan ev tutucaz tayıncıyız  Dugun tarıhımde bellı oldu 7hazıran
 Dugun tarıhımde bellı oldu 7hazıran 
 bakalım pazar gunu ben ne yapmısım 100 grama bıle razıyım:)
  bakalım pazar gunu ben ne yapmısım 100 grama bıle razıyım:) Ama olsun oglen yememıssın zatn
 Ama olsun oglen yememıssın zatn 

bıran önce verme dılegıyle ne sporu yapmayı dusunuyosun evdenı dısardamı
bıran önce verme dılegıyle ne sporu yapmayı dusunuyosun evdenı dısardamı Yarın spor salonuna basliycam. Sabah erken kalkıp yüzme aksam da salon dersleri dusunuyorum
Yarın spor salonuna basliycam. Sabah erken kalkıp yüzme aksam da salon dersleri dusunuyorum
 gitsin kilolar gelsin fit görünüm hadi bakalım takipteyiz
gitsin kilolar gelsin fit görünüm hadi bakalım takipteyiz

Ahaha aynen :)))
 Ahaha aynen :)))