Isteyen herkese hacet ve dilek duası okuyacağım

Son düzenleme:
Canimmm Allah razı olsun.bizi de düşünmüssün.
Rabbim hepimizin gönlüne gore versin. En hayirlisini en kisa zamanda nasip etsin insaallah :dua::dua::dua:

Allahım gönlümüzde olani hakkimizda hayirli eyle. Hakkimizda hayirli olani da gonlumuze razi eyle..
Amin canim topikdeki herkezi yazacaktim adla4ini alamadim tek tek

selam canım benimde doğumum yaklaştı çok korkuyorum bana da korkumu yenmem kolay doğum yapmam için dua edermisin normal doğumun hayırlı olması ve normal doğum yapmam için duaya ihtiyacım var.

selam canım benimde doğumum yaklaştı çok korkuyorum bana da korkumu yenmem kolay doğum yapmam için dua edermisin normal doğumun hayırlı olması ve normal doğum yapmam için duaya ihtiyacım var.
Ederim canim insallah bebisin cok kolay dogar allah yardimcin olsun.

Her birinizin dilegi ezbere aklimda özel mesajlariniz burda yazdiklariniz...
Rabbim herkese dilegini hayirlisiyla versin en basta saglik versin.

Hamile kalmak isteyenler icin yarin sabah dua edicem ekleyeceginiz baska arkadaslariniz varsa ekleyin kizlar. sevcanvildo sevcanvildo

Duaya cok cok muhtacım. Bi duam var Rabbim den dilediğim...8 ayı gecti:-( ama inanıyorum Rabbim ol derse olur. Diğer kısmına koyabilirsin:-) zelihanın duasını nasip et Allah'ım deneniz yeterli.

Merhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilir:KK25:Allah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LİSTEMİZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
@aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@blondgunes
@slnchn
M meyremasin
Sweet03 Sweet03
Y yagmur_20
fnd_50 fnd_50
@Kbrogr

2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim

3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim

4. EVİNDE HUZUR İSTEYENLER
@durkan
@1Sen
@Sevvvvvva

5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest

6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze

7. DİĞER
@jasmina
@amurashaya
@Masalyuzlusevdam
@ghyk

8. KOLAY DOĞUM
mnt mnt
Canim rabbim gönlüne göre versin insallah ne güzel bir topig acmissin tebrik ederim benim icinde okumanı isterim bir tane bebisimin olmasini cook istiyorum okursan cook memnun olurum :KK200::anneadayı::KK46::KK200::nazar::KK68::KK37:

Duaya cok cok muhtacım. Bi duam var Rabbim den dilediğim...8 ayı gecti:-( ama inanıyorum Rabbim ol derse olur. Diğer kısmına koyabilirsin:-) zelihanın duasını nasip et Allah'ım deneniz yeterli.
Canim sen bana ozelden yazmis miydin seni eklemeyi mi unuttum acaba?

Canim rabbim gönlüne göre versin insallah ne güzel bir topig acmissin tebrik ederim benim icinde okumanı isterim bir tane bebisimin olmasini cook istiyorum okursan cook memnun olurum :KK200::anneadayı::KK46::KK200::nazar::KK68::KK37:
Sagol canim hayirlisiyla bebisleriniz gelsin insallah
Arada aklina gelirsem mulakatim icin dua eder misin benim de duaya cok ihtiyacim var

Canim özelden konusabilirmiyiz?

Nickiniz hep bu mu? Hatırlamıyorum ben ama geç mi kaldım dua içi
Yok canim duaya her zaman katilabilirsiniz
Ben bitirince basa donuyorum
Karistirdim o zaman neyse canim ilk sayfaya yazdim seni diger bolumune

Back
X