İsteyen Herkese Kahve Falı Bakabilirim

$phpHGy0MSPM.webp $phpyrsRYnPM.webp $phpM6hGMqPM.webp $phpjmBHMrPM.webp $phpJ8MrcDPM.webp

Canım benim de falıma bakabilirsen çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler :16:

Bu aralar canını 2 yada 3 kişi çok sıkmış Kafanda bir kişi var ve onu düşünüyosun kafanı çok karıştırmış Gözün var Bir tanede bir kişi için yolun var Arkadaş çevrene dikkat et Küçük bi sıkıntın olabilir ama sonunda mutluluk var Sanki değişmen bir kişiye bağlı gibi Aşk çıkmış yeni bi erkekle tanışabilir arkadaşın varsa başarılı şekilde ilişkine devam edebilirsin Sağlığına dikkat etmelisin bu aralar Misafirin veya dışarıya yolculuğun olabilir ...

Teşekkürler, yorumunu yeni görgüm. Benim durumum eşime bağlı, ayrıyız. Salı günü mahkemye dilekçe verecek boşanma için. Onunla tekrar birleşmeyeceğiz de yeni biri mi girecek hayatıma? Arkadaş çevrene dikkat et derken neyi belirtmek istedin?

topigin hayırlı olsun bi arada bir arkadaşımla kahve içicez bizede bakarsın dimi :54: bakkkk küserim

canım bu saate kahve ıcıyorum.benımde butun kadınların ortak sorunu anne olmak guzel seyler duymaya ıhtıyacım var .ve esımın aılesı sorun barmısn rıca etsem

.........................

canım ben fal bilmem,
neden bilmem ama öyle görünce bakasım geldi, bakıncada bişilere benzettim gördüklerimi
2yalan, 1 gerçek salladım gitti :D

4 tane çok büyük ve ferah haberlerin olacak
hatta birince sevinç gözyaşı dökeceksin

gönül işiyle ilgili kalbin çok sıkılmış senin

sen misin?? yoksa başka biri mi bilmem ama uzun saçlı, saçlarını yarım toplamış, topladığı yerden sonrası kabarık saçlı bir bayan var
kalçası hatta popo kısmı biraz büyük
o bayan çok darda kalmış sanki karşısında saçı tepeden toplu uzun saçlı birisiyle karşılıklı konuşmuş
ve bu kabarık saçlı bayanın geride bıraktığı biri var, o kişi sanki hala ayaklarına dolanıyor gibi
sanki bırakmak istemiyorda yalvarır modda
yalnız bu bayan herkimse arkasında palyaço gibi biri var, ağlamaklı görünüyor ama bana pek inanılır gibi gelmedi : )

kafanda soru işareti var senin, ve bu soru işareti hakkında çok temiz bir bayrak açılıyor

Back
X