- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hayalin var ve bu hayalin sonunda düşünceli bir erkek :) Çok kafaya takmışsın biraz o erkeği ama kötü bişey yok kendini çok sıkıyosun onunla ilgili kötü bişey yok Birinden küçük bi mal alabilirsin Birine küsebilirsin buna dikkat et Sıkıntıların parça parça akmış feraha kavuşmuşsun Hanede sıkıntı yok ama hane dışındaki bi kişiye dikkat edin Misafirin olabilirr![]()
Bugünlerde kafan çok karışmış ve insanlardan herşeyden çok bunalmışsın Erkek arkadaşının sadakatine inanmamışsın sanki bu olay çok sıkıntı vermiş sana Bir yolun var buluşma gibi ama zamanı var İçinde t harfi olan birinden yardım alabilirsin Düşünen bi erkek var seni çok düşünüyo ama mesafe koymuşsun biraz Kısmetlerin şansların var ...
çok teşekkür ederim canım peki erkek arkadaşımla söz veya nişan görebiliyomusun hadi onu geçtim 6 aydır görüşemiyoruz en yakın ne zamn buluşabilirz bunun hakkında bişey diyebilirmisin
gerçekten çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık ..
Rica ederim canım :)teşekkürler canım:114:
Rica ederim canım :)
ağzına sağlık canım ama ben sana soylemeyı unuttugum bısıy var falı esım kapatmıstı :) neyse yakında bı falda kendıme ısterım. cokcokcok tesekkur ederız.![]()
Tamam canım kimin olduğunu söylersen iyi olur![]()
bir günde sen kapat hepimiz sana bakalım :)
Olur canım hayır demem :)